Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

2003 Dünya Şampiyonası çeyrek final maçında son avrupalı dünya şampiyonu Werner Schlager 3-2, 10-6 geride olmasına rağmen maçı kazanıyor.. Dünya şampiyonluğu yolundaki en önemli engellerden biri olan bir önceki dünya şampiyonu karşısında inanılmaz bir maç çıkarıyor.. 6. setteki beraberlik sayısında sanki maçı kazanmışçasına seviniyor.. Arşivlik maçlardan biri..

Gönderim Zamanı:

Ben youtube da böyle part part buldum ama 1 den 3 e kadar vardı. 4 - 7 partıda Bora abi eklemiş sağolsun. Eline sağlık Bora abi :fildir:

• Beğen 1
  • 1 month later...
Gönderim Zamanı:

1 sn ilk defa görüyorum werner schlager saat ilemi oynuyor :shock: ilginç rahatsız olmuyormu ? bir profesyönell bir maçta ilk defa gördüm

Gönderim Zamanı:

Saat olayı garip doğrusu :shock: Rakibin dikkatini dağıtmak için olabilir mi acaba?

saat rakibi rahatsız ediyorsa durum hakeme söylenip rakibin saati çıkarması sağlanabilir diye biliyorum.

Gönderim Zamanı:

Schlager yıllardır saatle oynuyor ( en azından ben ne zaman görsem kolunda vardı ) ama rakip rahatsız olmadığı sürece sorun yok.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 299 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..