Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

bekent tarafım kötü. sert şutları karşılayamıyorum. bunun sebebi nedir. yorumlarınızı bekliyorum

• 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Benim backhandlerim çok iyi forehand larm da idare eder. Çok uygun pozisyonlarda smaç çakıyorum,çok iyi gidiyor ve sayı oluyor.Bu konuda rahatım . Ama servislerimde daha etkili kullana bilmek için neler yapmalym.Bİr kötü haber de çevremde çalşabilceğim bir alan yok.Bu yüzden tavsiyelerinizi bekliyorum...Teşekkürler.

Gönderim Zamanı:

rakibine şut atması için pozisyon verme. Kesikle oyuna başla şut yapmasını zorlaştır. Ayrıca nasıl bir şut olduğunu da sezmen lazım topa az da olsa basabilmekte ise rakibin yada sert geliyorsa zorlanman normal . Zamanla düzelmeyecek fazla şey yoktur :)

Gönderim Zamanı:

Benim backhandlerim çok iyi forehand larm da idare eder. Çok uygun pozisyonlarda smaç çakıyorum,çok iyi gidiyor ve sayı oluyor.Bu konuda rahatım . Ama servislerimde daha etkili kullana bilmek için neler yapmalym.Bİr kötü haber de çevremde çalşabilceğim bir alan yok.Bu yüzden tavsiyelerinizi bekliyorum...Teşekkürler.

İstanbul'un neresi?

Gönderim Zamanı:

Örnek mahallesinde isen, sana çok yakın oturan bizim arkadaşın yaptığı gibi, bisiklete atlayıp bizim salona gelebilirsin.

Gönderim Zamanı:

Sİzin salon nerede? Özel mesaj olarak atarsan sevinirim.Çünkü buraları çok zor buluyorum. :pembe:

• Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 357 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..