Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Bu lastiği kullanıp yorum yapabilecek olan var mı? Speedy spin lastiğinin su bazlı versiyonu olarak yenilenmiş hali nasıl acaba.

Gönderim Zamanı:

speedy spin de su bazlı değil miydi? ben kullanırken su bazlı ile yapıştıryordum

geçmişe şöyle bir bakacak olursak, tibhar'ın sriver'ı olarak bilinen speedy spin (made in japan) lastiğinden sonra daha yumuşak süngerlisi speedy spin premium çıktı. su bazlı döneme geçildiğinde ise hemen speedy spin tuned lastiği piyasaya sürüldü ama şimdi üretimden kalkmış durumda. fx premium versiyonu ise en son karşımıza gelen bir lastik. büyük ihtimalle sriver fx ayarında sanıyorum, kullananlardan yorum alsak iyi olurdu.

Gönderim Zamanı:

Doğrudur Turushan hocam. Hatta tuned versiyonundan şikayetçiydin, kesildikten sonra çekti küçücük kaldı diye:))

Gönderim Zamanı:

:)))) evet hocam, performasını da beğenmememiştim ve bir daha o lastiği kullanmamaya tövbe etmiştim :))))

Madem öyle, ben de merak etmekten vazgeçeyim bari bu lastiği:)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 227 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..