Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

bir aydır askerdeydim.şu anda asteğmenim ve tayinim Bursa'ya çıktı.15 ocaktan itibaren Bursadayım.hafta içi saat 17 den sonra ve hafta sonları boş olacağım.Bursa'da bu sürelerde masa tenisi oynayabileceğim bir yer var mı?

• 9 months later...
Gönderim Zamanı:

merhaba arkadaslar ben ekrem sarı

siteye yeni uye oldum. acıkcası siteyi bu kadar gec oğrendigime cok uzuldum.

ben bursada oturuyorum. masatenisini cok seviyorum. tenis oynayacak partner ariyorum. bursada tenis partneri bulamiyorum diyosanız bereber oynamak isterim.

• 2 months later...
Gönderim Zamanı:

Slm ben Cüneyt.Sayın Tufan Yalçın ın yazdığı gibi Dsi var. Ancak partner bulabileceğini sanmıyorum çünkü hepsi profesyonel,ayrıca masalar da o saatler arasında dolu olabilir.Neresi boş ki zaten: :P Ben de 5 Ocak tan sonra Bursa dayımEğer Dsi sorun çıkarmazsa partnerin olmak isterim.

Gönderim Zamanı:
:o: Awwwwww... Eywah yaaa birazcık aptal durumuna düştüm sanırım.Dalmışım ben bu mesajı yazarken.Sabaha karşı net cafede iken yazdım da. :P Neyse... Aranıza katılmış olmanın vermiş olduğu sarhoşluktan olsa gerek .Böyle bir birliktelik SÜPERRRR.. Hepinize slm lar saygılar ;):

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 464 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..