Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Selamlar,

İlk mesajımı bu konu altında ve bu başlıkta açmak nasip oldu.

Başlıkta da belirttiğim gibi Kartal, Pendik ve Maltepe civarında Masa tenisi oynayacak yer ve arkadaş arıyoruz. Üniversiteden sonra uzun süre ara verdiğimiz spora arkadaşımla birlikte geri döndük. Halen haftada 2-4 gün Kartal'daki Hasan Doğan spor kompleksinde oynuyoruz.

Görüşmek üzere,

Oruç

• 4 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Selamlar ..

Uğurmumcuda oturuyorum . hafta sonları müsaitim ama işim gereği şu zamanlar müsaitim diyemiyorum oyundan önce ararsan katılmak isterim ..

0536 461 19 47

Gönderim Zamanı:

selam.

siz de oynayacağınız zaman haber verirseniz iyi olur. ben genelde kocaeli nde oynuyorum.kartal ve çevresinde oynamadım.görüşmek üzere..

Gönderim Zamanı:

Selamlar .Maltepede yaşamkent sitesinde (kapetin arkasında altayçeşme ilkokulunun karşınsında) oturuyorum.Sitede müsait masa var.Bende hafta sonları oynayacak birilerini arıyorum.0532 524 26 33

Gönderim Zamanı:

• Merhabalar Yakup Bey ilk fırsatta yanınıza uğrayacağım . hatta konu altında ki arkadaşlarla eğer müsaitse sizin orada buluşabiliriz. Mesela bu pazar ??

Gönderim Zamanı:

• Merhabalar Yakup Bey ilk fırsatta yanınıza uğrayacağım . hatta konu altında ki arkadaşlarla eğer müsaitse sizin orada buluşabiliriz. Mesela bu pazar ??
  • Bana uyar cep telefonumu yazdım, bir gün önce arar geleceğin saati söylersin

Gönderim Zamanı:

Arkadaşlar ;

Pazar günü 14:00 civarı Yakup Bey ile buluşmayı düşünüyorum. Müsait olan gelmek isteyen arkadaşlar ikimizede telefonlardan ulaşabilirler.

Görüşmek Dileğiyle ...

Gönderim Zamanı:

Arkadaşlar Yakup Beyle görüşmemize istinaden pazar günü saat 10:00 - 12:00 olarak saati kesinleştirdik. Bilginize ..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 1 Gizli, 401 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..