Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Merhabalar,

Toplu sonuçları inceleyebilirsiniz. Erkeklerden bazı maçları yazamamamın sebebi salondan çıkarken bazı maçların bitmemiş olmasıydı. Ted büyük ihtimalle maçı kazandı. Sarkuysan'ın maçı da çok çekişmeli gideceğe benziyordu.

http://www.turkiyeyasaka.com/index.php/haberler/10-haberler/124-sueper-lig-bursa-etab-2-guen-sonuclar

Yarın sabahtan resim ve bazı maçların yorumlarını yapacağım.

İyi Günler.

Gönderim Zamanı:

Merhabalar,

Toplu sonuçları inceleyebilirsiniz. Erkeklerden bazı maçları yazamamamın sebebi salondan çıkarken bazı maçların bitmemiş olmasıydı. Ted büyük ihtimalle maçı kazandı. Sarkuysan'ın maçı da çok çekişmeli gideceğe benziyordu.

http://www.turkiyeya...2-guen-sonuclar

Yarın sabahtan resim ve bazı maçların yorumlarını yapacağım.

İyi Günler.

Sarkuysan Çankaya Üniversitesini 4-1 yendi..Fakat skora bakmayın gerçekten çok çekişmeli maç oldu,setler çok yakın sayılarla bitti..

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Merhabalar,

Hangi oyuncunun kimi yendiğini görebilsek güzel olurdu. Yoksa dışarıdan birisi olarak takım tuttuğum yok.

Ama tanıdığım oyuncularının maçlarını öğrenmek isterdim...

Gönderim Zamanı:

Merhabalar,

Hangi oyuncunun kimi yendiğini görebilsek güzel olurdu. Yoksa dışarıdan birisi olarak takım tuttuğum yok.

Ama tanıdığım oyuncularının maçlarını öğrenmek isterdim...

geçen seneye kadar tmtf'de veriyorlardı ama bu sene bıraktılar herhalde. set sayılarına kadar görmek hoş oluyordu. normalde tüm liglerdeki maç sonuçları takım sorumlularına gönderiliyor. keşke hepsini halka açık hale getirseler..

Gönderim Zamanı:

Ben Bursa'lı olarak Bursa takımlarını ayrıca tebrik ediyorum.Hepside ellerinden gelen gayreti gösterdiler.Özellikle BursaÖzel İdere Bayan takımı ve Bursa Agıgren Erkek takımları çok can yaktılar.İşte bunları izledikçe mutlu oluyorum.Herkesi tebrik ediyorum.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 356 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..