Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Merhaba,

FH için önerdiğiniz, yumuşak lastik ve sünger, hissi yüksek, spini yüksek, hızı ortalama ama kontrollü bir lastik var mı?

2 tane önerebilirseniz çok iyi olur.

Bir en iyisi, digeri ise fiyat/performansta en iyisi.

Teşekkürler.

Gönderim Zamanı:

Merhaba,

FH için önerdiğiniz, yumuşak lastik ve sünger, hissi yüksek, spini yüksek, hızı ortalama ama kontrollü bir lastik var mı?

2 tane önerebilirseniz çok iyi olur.

Bir en iyisi, digeri ise fiyat/performansta en iyisi.

Teşekkürler.

Bana göre Nimbus Sound ve Sinüs Sound olabilir .

Gönderim Zamanı:

DHS memo 3.Spini çok ii diolar fiatıda ucuz.bilmiyorum nasıl lastiktir ama okuduuum yorumlara göre sizn istediğiniz gibi.

DHS çin lastiği üreticisi spini çok fazla ama spin çok fazla olduğu zaman kontrolü ne derece iyi olur bilemem hız konusuna gelirsek çin lastikleri genellikle çok hızlı olmuyor kullandığınız tahta ilede alakalı olabilir hızı .

Gönderim Zamanı:

xiom vega europa ve boost tc öneriririm veganın fiyetı ve bence spini daha iyi.

Gönderim Zamanı:

Eğer FH de çin lastiği kullanabilirsen masatenisi.com daki Dhs ni TNT lastiğini önerebilirm.Çok spinli,Hızlı kontrollü,yumuşak lastik ve süngeride yumuşak.Hisside çok iyi bence.

Gönderim Zamanı:

DHS TNT yi kullanmıştım.Dediklerinize uygun fakat spin ve speed değerleri çok iyi değil.Fakat kontrolü de kolay bir lastik.DHS TNT ile herşey yapılabilir.Top spin ,spin,loop

Herşeye uygun bir lastik gerçekten.Çok zıplak bir şey olmadıı için kesmeler de zor olmuyor.Masaya yakın da oynanabilir,orta mesafedende uzktanda...

Kısacası herşeyi yapabilirsiniz bu lastikle.

Gönderim Zamanı:

DHS TNT yi kullanmıştım.Dediklerinize uygun fakat spin ve speed değerleri çok iyi değil.Fakat kontrolü de kolay bir lastik.DHS TNT ile herşey yapılabilir.Top spin ,spin,loop

Herşeye uygun bir lastik gerçekten.Çok zıplak bir şey olmadıı için kesmeler de zor olmuyor.Masaya yakın da oynanabilir,orta mesafedende uzktanda...

Kısacası herşeyi yapabilirsiniz bu lastikle.

Ben de öyle düşünüyorum ...

• Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   1 Üye, 0 Gizli, 83 Misafir (Tam liste)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..