Jump to content
Masatenisi.org Forum

Ankara'ya Geliyorum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

selam arkadaşlar...bu ayın 23'ünde ankara'da toefl sınavına gireeğim...pazar akşamı biniyorum otobüse...pazartesi ve salı geceye kadar ordayım...müsait olan ankara'lı arkadaşalr varsa ve yer de ayarlayabilirsek oynayalım birlikte...byes

Gönderim Zamanı:
alooo...kimse yok mu ankara'da.... :asabi:

Erdem merhaba.

Kusura bakma geç gördüm mesajını :sleeping: .Tel'de bırakmamışsın.Yoksa şimdi arardım seni ve misafir ederdim.Hala bi şansım varsa telafi etmeye hazırım.Haber bekliyorum :hehehe:

Gönderim Zamanı:
Erdem merhaba.

Kusura bakma geç gördüm mesajını :sleeping: .Tel'de bırakmamışsın.Yoksa şimdi arardım seni ve misafir ederdim.Hala bi şansım varsa telafi etmeye hazırım.Haber bekliyorum :hehehe:

Tufan abi hemen ara bu Erdem abinin kamp konusuna yolladığı mesaj

05332525381 ve 05422287002....genelde telsim açık olur

Hadi iyi yakşamlar :gulumse:

Gönderim Zamanı:

slm tufan abi...samsun'dayım....kimseden haber gelmeyince sınavdan sonra hemen döndüm..inşallah bir daha ki sefere..

Gönderim Zamanı:
ben amasyadaydım :(

saol tsu....neyse...bir dahaki sefere...amasya'ya gelmişken samsun'a geçseydin..görüşürdük....

• 1 month later...
Gönderim Zamanı:

slm arkadaşlar...bu ayın 26'sında ankara'da toefl sınavına gireceğim...sınav saatim 13,00...sanıyorum saat 16,30 civarlarında sınavı bitirmiş olacağım...iftardan sonra müsait olan arkadaşlar varsa görüşelim...vaktiniz olursa masatenisi de oynarız...gece 00,00 da geri döneceğim... :bye:

Gönderim Zamanı:

numaram aynı... 05332525381...diğeri de: 05422287002...masatenisi oynar mıyız...ona göre malzeme getireyim...

Gönderim Zamanı:

ok..ben malzemelerimi yanımda getiririm...başka bir yerde oynamamız mümkün olur mu...

Gönderim Zamanı:

oki tsu...ben yine de getireyim malzemeleri..oynayamasak bile takılırız...sohbet ederiz...

Gönderim Zamanı:

tufan abi bence gelebiliyorsan sen de...ankara'da forumdan çok üye var..mini bir ankara buluşması da yapabiliriz aslında... :alkis::sorry:

Gönderim Zamanı:

tufan abi bize yer bulacaktın...bir gelişme var mı...bu arada sen de katılabilecek misin bize...ozan ben yarın gece biniyorum...çarşamba günü haberleşiriz...sen ne zaman müsait olursun..ona göre ararım seni....sınavım saat 17,00 de bitecek....

Gönderim Zamanı:

ben de ankaradayım gelirim oynarız Erdem inşallah, görüşürüz :bye:

Gönderim Zamanı:
tufan abi bize yer bulacaktın...bir gelişme var mı...bu arada sen de katılabilecek misin bize...ozan ben yarın gece biniyorum...çarşamba günü haberleşiriz...sen ne zaman müsait olursun..ona göre ararım seni....sınavım saat 17,00 de bitecek....

yarın için bizim antreman salonunu ayarlayacağım.2 masa var.yer Ostim.Tsu belki biliyordur.Benide bi arayın.Ancak gelebilirmiyim bilemem.Çünkü kızım bugün baya kötü hastalandı.Hastaneye falan götürdük.Devamlı kontrol etmemiz gerekiyor.Yarınki durumuna göre bende size katılırım.Beni gelince bi ara Erdem.5053916075.

Gönderim Zamanı:
ya bu aralar herkes hasta geçmiş olsun tufan abi, benim de kardeşim hasta 2gündür 39derece ateş boğaz şiş falan iğneleri yedi de rahatladı azıcık... ben de gündüzleri 3-4saat uyuyarak dinlenerek ayakta idare ediyorum inşallah yatağa düşmeyiz...

Belirtiler aynı Tsu.39 derece ateş, boğazlar şiş yarın sonuçlara göre tedavi olacak bakalım

Gönderim Zamanı:

demekki feci salfın var . bendede ateş başladı ve 3 gündürde boğaz şiş. işallah iyileşirim hemen . herkese acil şifalar..

Gönderim Zamanı:

tufan abi geçmiş olsun...mesajını şimdi okuyabildim...ozan söyledi kızının hasta olduğunu...kasım sonunda yine ankara'da olacağım...müsait olursan görüşürüz..hoşçakal...

Gönderim Zamanı:
tufan abi geçmiş olsun...mesajını şimdi okuyabildim...ozan söyledi kızının hasta olduğunu...kasım sonunda yine ankara'da olacağım...müsait olursan görüşürüz..hoşçakal...

Erdem selam.Tsu ile konuştum ve bahsettiğim yerde sizi bekledim.Zaten Tsu demişti Çankaya dolu olmazsa orada oynarız diye.Bende hafif bir antreman yapıp sizde gelmeyince erken ayrıldım.

Bu arada hasta olan herkesede geçmiş olsun.Bu aralar salgın baya yayılmış.Dikkatli olun ve sıkı korunun. :bye:

Gönderim Zamanı:

biz çankayada oynadık tşkkürler tufan abi :gulumse:

herkese geçmiş olsun

• 4 weeks later...
Gönderim Zamanı:

slm..30 kasım sabahı ankara'da olacağım...sabah sınavım var...müsait olan arkadaşlar varsa buluşup idman yapalım...

Gönderim Zamanı:

bu arada gece 30 kasım gecesi 00,00'da döneceğim...12,30'dan sonra istediğiniz saatte buluşabilir...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 570 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..