Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

selam

Ben yaklaşık beş yıldır masa tenisi oynuyorum okul takımındayım ve combo bir raket almak istiyorum genelde sadece hızlı servislerde kesik ile karşılıyorum onun dışında back hand ve fore hand spin oynuyorum masa tenisi com da baktığıma göre tahta olarak dhs w 1030 tahta lastik olarak da dhs memo 3 ve memo 2 almayı düşünüyorum bütçem çok değil 100 150 lira arası Yardimlariniz için şimdiden teşekkürler

Gönderim Zamanı:

100 150 lira civarlarında kombo rakete bende çok baktım genelde combolar yapıştırıcı dahil 200 tl yi geçiyor ama spin kullanıyorsan süngerlere tahtadan daha fazla para vermen gerek

Gönderim Zamanı:

ayrıca sırocco all tahta ancak ben off oyuncusuyum

Ol tahtaynan of eylemenin bilen bilir keyfini

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

bence bunu deneyen çok az kişi çıkar ayrıca dhsyi pek kaliteli bulmuyorum onun yerine andro thibar donic butterfly gibi markalar hem daha dayanıklı hem daha kaliteli oluyorlar :excl:

Gönderim Zamanı:

sonuç olarak daha kaliteli bir tahta ayrıca ben hala istediğim cevabı alamadım bu lastik ve tahtalar benim için uygun mu? Deneyenlerden bekliyorum cevap

bence uygun, düşündüğün kombinasyonu al ve bir an evvel oynamanın hazzına erişmeye bak

Gönderim Zamanı:

Tahtayı Chilla off lastikleri dhs tnt yap bence.Eğer turnuvalara katılmıycaksan lastiğin kenarında oluşacak söküklerin oyun için bi zararı olmaz.Lastik paramparça olsada oyunu fazla etkilemez.

DHS tnt lastikleri çok güzel çok kontrollüdür.Aslında BH lastiği olsada FH için çok uyygundur.Topspin,spin,loop... herşeyi yapabileceğin bir lastiktir.masatenisi.com bu comboyu size yapıştırarak yollar.

Eğer ilk kombonuz deilse MEmo 3 ve memo2 de olabilir.Ama ilk kombo da birden o lastiklere geçmek sizn için pek ii olmaz.

Gönderim Zamanı:

turnuvalara katılacağım ayrıca lastikler arasında çok fazla bir uyum farkı olacağını sanmıyorum çabuk adapte olabilirim o konuda sorun olacağını sanmıyorum

Gönderim Zamanı:

Ben de 5 yıldır oynuyorum ama senin kadar bh spin yapamıyorumdur...

Bahsettiği kombo yine de çok yavaş gelir bana ...

150 TL'ye 2. el almanı tavsiye ederim. Tahtası iyi olsun, lastikleri zaten değiştireceksin belli bir süre sonra.

Gönderim Zamanı:

yeni bir şey buldum masatenisi.com da hazır combo raketlerde ekonomik karbon combo var fiyatı 123 lira civarında ve tahtası dhs den çok daha kaliteli zaten bir süreliğine de olsa tahta sabit kalıp lastik değiştireceğim için daha kaliteli tahtada karar kıldım sizce bu combo bana uygun mu?

• Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 462 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..