Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

Zaten sürmüşsün ve ilk haline döndü diyorsun.

Oyununda bir bozulma yoksa ve raket te halen sağlam ise başka ne zararı olabilir?

İlerleyen zamanda lastiklerden kıl çıkarsa en fazla haftada 1 kere traş edersin hazır sürmüşken....

• Beğen 3
Gönderim Zamanı:

yahu bende denemezdim ama bi sitede okumuştum raket temizliyicilerinin tras köpüğüne benzediğini ben de deneyim dedim şu anlık bi sorun yok gibi gözüküyor

Gönderim Zamanı:

:asabi: dostum ya bu solüsyondaki yasaklı maddelerden varsa o köpükte ? Nolacak ha söylesene :frust:

:salak: Şaka yapıyorum , çok sıradışı , şaşırtıcı , ilgniç bişey yapmışsın , benim pek aklıma yatmadı doğrusu....

Gönderim Zamanı:

arkadaşım bunlar çok önce denendi bir adam ayçiçeği sürüyordu internette lastiğe ana mantık şu lastik gün geçtikçe kuruyor yağı sürdüğün zaman bir nebzede olsa eskiye dönüyor.Forumdanda swan adlı abimiz incelemesini yapmış ve durumun geçici olduğunu belirtmişti.Temel mantık lastiği yağlandırmak bunu isterse bebe yağıyla yap istersen zeytin yağıyla yapç

Gönderim Zamanı:

hangi traş köpüğünü tavsiye edersiniz? lastikten lastiğe fark eder diye düşünüyorum. çok spinli lastiklere sensitive, antilere nemlendiricili falan..

• Beğen 3
  • 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:

hangi traş köpüğünü tavsiye edersiniz? lastikten lastiğe fark eder diye düşünüyorum. çok spinli lastiklere sensitive, antilere nemlendiricili falan..

koptum

• Beğen 2

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 392 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..