Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Öncelikle herkese selamlar;

Masa tenisini 5-6 aydır sık sık oynuyorum ve kendimi geliştirdiğime inanıyorum.Sorum ise şu;

Daha çok savunma oynuyorum.Bana uygun fiyatı 0-50 TL arası raket almak istiyorum.Sizin değerli tavsiyelerinize ihtiyacım olduğunu düşünüyorum.

Saygılarla...

Gönderim Zamanı:

Teşekkür ederim.Peki sen hangi raketi aldın?

Bence hazır raket alma.İlk başlarda ben de öyle düşünüyordum.(tabi kombi yapmadan önce) Bi 80-90 Tl biriktir.Sonra benim gibi acemi olmayan üstadlardan yardım iste.

ben daha raket alalı birkaç ay oldu o yüzden araştırmıştım. Hazır raketlerden;

-Butterfly/Timo Boll Gold(46tl)

-Butterfly/Korbel Magic(68tl)

-Butterfly/Maze Dash(66tl)

Bunlar arasından özelliklere göre en iyisi korbel magic. Ben off oynadığım için raketleri bilmiyorum. Özelliklere göre konuştumsadece.

Korbel benim bir arkadaşımda var.Her perşembe günleri 1 saat felan maç yapıyoruz.Bir keresinde raketleri değiştirmiştim.Pek beğenmedim.Siz iyi dersiniz ben kötü derim.Bana göre kıvamına oturmamıştır,Siz de 'Oo bundan başka raket tanımıyorum' Dersiniz.Ayrıca ' Ben off oynadığım için raketleri bilmiyorum' Demişsiniz.Peki ya def veya all oynasaydınız bilecekmiydiniz? Bunlar benlerimin şahsi görüşüm.Alınmayın,kızmayın .....

Saygılarımlaa...........

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Kombi yapmayı bende düşünüyorum.Ama şöyle bir engel var ;

Kombi raketler dışarıda satılmıyor mesala adidas mağazasında.

Genellikle internetten satış yapılıyor ve ben internete ne kadar güvenebileceğimi bilmiyorum.

Gönderim Zamanı:

O zaman kadiköy hasanpaşa da spinspor var oradan alabilirsin.Zaten googleye spinspor yazınca adres felan gözülüyo..Olmazsa adil sporada gidebilirsin.Harun Coşkun'a danişabilirsin..

Saygılar...

Gönderim Zamanı:

Bence ist deysen kadiköy den alışveriş yap bence.Herşey var.Hem bakarsın yapıştırırken hem için rahat eder ve indirim yaptırma şansın olur.

Saygılar...

Gönderim Zamanı:

İkinizede çok teşekkür ediyorum.Bir ara Kadıköye uğramayı düşünüyorum.Söylediğiniz yerlere gidip,oralardan almak daha akıllıca olacak galiba .

Saygılar...

Gönderim Zamanı:

İkinizede çok teşekkür ediyorum.Bir ara Kadıköye uğramayı düşünüyorum.Söylediğiniz yerlere gidip,oralardan almak daha akıllıca olacak galiba .

Saygılar...

Bencede öyle.Hem indirimli alrsın hem de kargo parası vermemiş olursun.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 171 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..