Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Selamlar.Sizde çok yardım istediğim,hakkında çok soru sorduğum kombinasyonu yaptırdım.Ama size bahsettiğimi değil.Ben,adil spor a Lkt İnstinct tahta üzerine andro upgrade almayı düşünüyordum.Gidince Upgrade lastik yokmuş.Bu yüzden de LKT İnstinct tahta üzerine çift taraflı avalox sterco yapıştırdı 'Bize güven.Bu lastikler İyidir' Dedi.Daha maç yapmadım.Ama düşündüğümden daha güzel bir raket oldu.Sağolsun güzel yapıştırıp kenar bandı çekti.

Sizce bu raket nasıl bir raket oldu?Uyumlumu?İlk kombo için iyimidir? Yorumlarınızı bekliyorum...Bazı resimlerini de ekliyorum...

Saygılarımla....

Gönderim Zamanı:

Selamlar.Sizde çok yardım istediğim,hakkında çok soru sorduğum kombinasyonu yaptırdım.Ama size bahsettiğimi değil.Ben,adil spor a Lkt İnstinct tahta üzerine andro upgrade almayı düşünüyordum.Gidince Upgrade lastik yokmuş.Bu yüzden de LKT İnstinct tahta üzerine çift taraflı avalox sterco yapıştırdı 'Bize güven.Bu lastikler İyidir' Dedi.Daha maç yapmadım.Ama düşündüğümden daha güzel bir raket oldu.Sağolsun güzel yapıştırıp kenar bandı çekti.

Sizce bu raket nasıl bir raket oldu?Uyumlumu?İlk kombo için iyimidir? Yorumlarınızı bekliyorum...Bazı resimlerini de ekliyorum...

Saygılarımla....

Sevgili kardeşim, forumda cidden bayağı bir sordun "ne alayım, ne yapayım" diye. Oyun tarzını sordular, sen yazdın, tartıştılar. Bu işten anlayan bir sürü insan zaman ve emek harcadı, sana birşeyler tavsiye etti. Sonra sen gidip bir satıcının sana "bu iyidir" dediği raketi aldın. Umarım oyununa uyar. Güle güle kullan.

• 1 year later...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 223 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..