Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:
Bravo İlker.Hadi bakalım Ankara Fen Lisesini kazanda gel buralara. :thup:

Geliyorum galibaaaa!

481 tavan yaptım 1 ay önce.Son zamanlarda büyük bir patlama yok; bu haftasonu yapılcak Türkiye geneli sınavda dersanenin beni,m için hedeflediği ilk 100(işler yolunda giderse; zaten hep dikkatsizlikten yanlış yapıyorum)Sayısalderslerin hepsini hemen hemen fulluyorum; arada bir biyoloji bozuyor.(vay sayısaldan 5 yanlış yapıyorum 5'i de oradan oluyor)Sosyali fulluyorum; Türkçe'de arada bir bozuyor oda 1 ile 4 arasında değişiyor.İzmir Fen Lisesi için 481 fen puanı çıkartmam lazım.Daha konular bitmedi; 3 ay var yapıcaaaaaaamm!!!15 puan yükseldim mi zaten Fen lisesi garanti.25 puan yükselirsem izmir fen, 30-35 puan yükselirsem blk 1.liği.

Haydi sağlcaıkla...

• 2 months later...
Gönderim Zamanı:

Bu arada sınav bu pazar.Girecek olan arkadaşlar da varsa onlara da başarılar.

Neyse son durum iyi hatta 99 doğru 1 yanlış yaptığım oldu.(100 soru)

İzmir Fen Lisesine gidicem galiba.

Sağlıcakla(pazardan sonra yine yazıcam :) zuhahahaha)

Gönderim Zamanı:
Bu arada sınav bu pazar.Girecek olan arkadaşlar da varsa onlara da başarılar.

Neyse son durum iyi hatta 99 doğru 1 yanlış yaptığım oldu.(100 soru)

İzmir Fen Lisesine gidicem galiba.

Sağlıcakla(pazardan sonra yine yazıcam :) zuhahahaha)

Hadi İlker kim tutar seni.Sınavlarda sana başarılar diliyor ve Ankara'ya bekliyorum.Herşeyden önemlisi geleceğin unutma.Masatenisini her zaman oynarsın ama burada tek şansın var.Bunu iyi kullan ve kazan.İyi haberlerini bekliyorum arkadaşım... :thup:

Gönderim Zamanı:
ilker sınavın nasıl geçti?

Fena değil izmir fen tutuyo :salak:

Türkçe'den 3 mat'tan 1 fenden 1 olmak üzere toplam 5 yanlış var(boş yok)

Bu senenin galiba matematiği çok zormuş (ah salak kafam kare prizma diyomuş dikdörtgen prizma olarak yaparsan olacağı budur :salak: )

Sonuç iyi şimdi eğlenmek lazım :dans:

Gönderim Zamanı:
İlker bravo sana.Çalışmaların meyvesini vermiş.Çok sevindim.

Eh artık foruma veda etmekten vazgeçirmek kalıyor seni :lol:

Hepiniz sağolun.Veda etmekten kurtuldum böylece :D:

Yanlış yaptığım matematik sorusu da iptal olabilirmiş; matematik bu sene zordu diyolar katsayısı artacakmış(ehuueeeehue :salak: ). İzmir Fen Lisesi olabilir; eğer o soru iptal olursa Ankara Fen bile olabilir...

Anneyle babam gitmemi istemiyor ama napalım gidecem büyük ihtimal.

Sağlıcakla kalın...

Gönderim Zamanı:
Hepiniz sağolun.Veda etmekten kurtuldum böylece :D:

Yanlış yaptığım matematik sorusu da iptal olabilirmiş; matematik bu sene zordu diyolar katsayısı artacakmış(ehuueeeehue :salak: ). İzmir Fen Lisesi olabilir; eğer o soru iptal olursa Ankara Fen bile olabilir...

Anneyle babam gitmemi istemiyor ama napalım gidecem büyük ihtimal.

Sağlıcakla kalın...

Ankaraya gelirsen haberim olsun seninle birlikte antreman yaparız.Hatta yeteri kadar iyiysen (oyun dereceni bilmediğim için söylüyorum kusura bakma) seni müessese maçları için bizim takıma alabiliriz.Sonucu merakla bekliyorum.

Gönderim Zamanı:
Ankaraya gelirsen haberim olsun seninle birlikte antreman yaparız.Hatta yeteri kadar iyiysen (oyun dereceni bilmediğim için söylüyorum kusura bakma) seni müessese maçları için bizim takıma alabiliriz.Sonucu merakla bekliyorum.

Şu anda idmansızım ve çok iyi oynamıyorum; ama yaz kendimi geliştirmek için büyük bir fırsat.Gelirsem neden olmasın?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 284 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..