Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

bugün yeni bir tahta denedim andronun süper core cf carbon off +. çok hoşuma gitti. atak oynayanlar için mükemmel bir fırsat aynı ürünün birde light'ı var oda diğerinden çok hafif mükemmel bir ürün. sizlerle paylaşayım istedim ama deneyin sizde faydasını göreceksiniz!!! :thup:

Gönderim Zamanı:

bu tahtayı deneyin atak oynayanlara tavsiye ederim. bugün istanbuldaki veteranlar turnuvasında oynadım maçlarda harika atıyor. alın dneyin. birde Queed diye bir lastik var andronun oda güzel. sök tak derdinden kurtulun. özel bir madde sayesinde hafta boyu aynı atıyor. tavsiye ederim byees :thup:

Gönderim Zamanı:

bu konu ile ilgili dahageniş ve ayrıontılı bilgiyi nereden bulabiliriz arkadaşlar ? ilgilenen olursa sevinirim.

Gönderim Zamanı:
bu tahtayı deneyin atak oynayanlara tavsiye ederim. bugün istanbuldaki veteranlar turnuvasında oynadım maçlarda harika atıyor. alın dneyin. birde Queed diye bir lastik var andronun oda güzel. sök tak derdinden kurtulun. özel bir madde sayesinde hafta boyu aynı atıyor. tavsiye ederim byees :thup:

yeni tahta sana bir hayli yaradı demek...yeni tahtanın gazıyla dağıtmışsın milleti...helal sana.. :hehehe::hehehe:

Gönderim Zamanı:

tahta gerçekten harika primorac carbon gibi özelliklere sahip fakat daha kontrollü hızı iyi. turnuvanın başında kullanmaya başladım ilk defa ve sonuç ortada bence deneyin primorac carbon kullananlara sesleniyorum

• 1 month later...
Gönderim Zamanı:

ilknur nayır! bi site yapıcaktı noldu bilmiyorum duyan varmı?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 488 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..