Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Arkadaşlar ben foruma yeni üyeyim. Uzun zamandır raket araştırıyorum. Sonunda size sormaya karar verdim. Butterfly Kalinikos Kreanga Power A kullanıyorum çok memnunum. Ama raket çok eskidi. yeni bir raket alıcam, hazırda alabilirim ama kombinasyon yapmak istiyorum.

Oyunumu söyleyeyim:

• Atak oynamayı daha çok seviyorum. İyi spin ve smaç yaparım. (en azından ben öyle düşünüyorum :D)
  • Backhandim o kadar iyi değil. Savunmada atakta orta seviyede. Yeni yeni geliştiriyorum.
  • Forehandimi daha çok kullanıyorum
  • Tahta ve lastikleri butterfly olması tercihim.
  • Bütcem 200-250TL civarı.

Buna göre raket kombinasyonları önerebilirmisiniz. Eğer yok hazır raket al diyorsanız hazır raket önerebilirmisiniz.

Gönderim Zamanı:

merhaba,

hazır alıp paranıza yazık etmeyin ve kimse size hazır raket alın demez! hangi hazır raket olursa olsun güzel spin çekemezsiniz! hareketi doğru yapsanız bile top spin kazanamaz! 200-250 liraya çok ciddi kombinasyon raketler alabilirsiniz, oyununuza oldukça katkısı olur!

masatenisi.com hazerspor vs. gibi sitelerden ya da forumda ikinci el ya da sıfır satanlardan çok kontrolsüz offff++++ olmayan, all+ off- vb. kontrollü hazırlanmış kombinasyonlar var, bakınız:

http://www.masatenisi.com/UrunDetay.asp?KategoriID=27&UrunID=297

Gönderim Zamanı:

anladığım kadarı ile ilk kombi olacak all+ bir tahta (kaliteli olsun) sonra her iki tarafa aynı çok sert süngeri olmayan kolay kullanımlı lastikler seç güzel masatenisli günler kardeşim

Gönderim Zamanı:

Ben profesyonel değilim.Allround + tahta üzerine XIOM VEGA EUROPA kullanıyorum.Çok memnunum.Kesinlikle değiştirmeyi düşünmüyorum.Kullandığım tahta Galaxy Yinhe N-11 (30 tl).(bu kombinasyonu buluncaya kadar 1000 tl den fazla para harcadım).Hissi ve kontrolu mükemmel.Bu lastikler tahtaya göre özelliği değişiyor.OFF+ başlayarak ALL+ ya indim.Bu yüzden çok masrafım oldu.Size tavsiyem ALL + dan başlayın.

Gönderim Zamanı:

omega ııı ün kontrolü düşük bence de vega europa ya da omega ıv elite .Bunlara off ya da of+ tahta (joola karbon kullanıyorum çok memnunum) fh için perfect gelir kanaatindeyim.Bh de yaunus u düşün derim. Omega ıv euro da Bh de ve of tahtada çok mükemmel sonuç veriyor.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 550 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..