Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

Sriver EL 'yi bi güzel su bazlayıp oynamışlığım var. Amatör düzeyde, allround allround, güzel güzel oynanabiliyor. Arzulanan hızı tahtayla ayarlamak gerekebilir. Spin miktarı da idare eder. Günümüz gergin lastikleriyle mukayese etmemek gerek. Bir kereye mahsus parafin işleminden geçirirseniz daha güzel oluyormuş.

Gönderim Zamanı:

Öğrencilerim için hobi tahtaların üzerine sriverların tüm çeşitlerini yapıştırmıştım.Gayet güzel atıyorlardı,şutları da fenadeğildi.Spin çocuklar için tatminkar seviyedeydi.Daha hızlı bir tahtayla daha fazla atardı eminim.Bazı öğrencilerimde bu kombiyle oynamaya alıştıkları için be seneki maçlarının tamamını bu kombilelerle tamamladılar.Diğer yapıştırıcı çeşidiyle hiç oynamadığım için aradaki farkı bilemiyorum;ama su bazlı yapıştırıcıyla bendeki lastikler çok eskide olsa gayet iyiydi.

Gönderim Zamanı:

çok teşekkür ederim yorumlar için. Bu bilgiyi bir arkadaşım için öğrenmek istedim elindeki raket 1970li yıllardan kalma. üzerinde butterfly tempest d 13 lastik var, internetten baktım 1960larda üretilen bir lastikmiş bu. Raketi tekrar hayata döndüreceğiz. kafamdaki seçeneklerden biri klasik olan sriver, diğeri de butterfly sapphira.

Butterfly firması tempest lastiğini yeniden piyasaya sürmüş 5-6 sene önce ama pek tutmamış sürümden kaldırmışlar, sapphira' nın sünger sertliğine varıncaya kadar neredeyse bütün değerleri aynı. Büyük ihtimalle aynı lastiği bir iki ufak değişiklikle yeniden piyasaya sürmüşler. Raketin yeniden hayata dönmesi bence bizim arkadaşı çok daha mutlu edecektir. Sonucu buraya yazacağım zaten.

Gönderim Zamanı:

peki acaba, yeni nesil tahta ve lastikleri, eski nesil yapıştırıcıyla yapıştırsak ne olur?

İlk saatlerdeki günlerdeki etkiyi merak etmiyorum, atıyorum 1 hafta sonraki hali ne olur?

Veya şöyle karşılaştıralım, 2 tane aynı tahta (zlc misal) ve 4 tane aynı lastiğimiz var (tenergy misal)

1. raketi su bazlıyla yapıştırdık, oynamadık 1 hafta sonra baktık rakete

2. raketi eski nesil yapıştırıcıyla yapıştırdık oynamadık, 1 hafta sonra baktık rakete..

nasıl karşılaştırırsınız bu 2 raketi? aynı mı olur yoksa farklı mı?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 344 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..