Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

Gazi Üniversitesi yanında salon var dakim kullanabiliyor ki :/ ? Nereye başvurulur , nasıl izin alınır hiçbir şey yok ortada....Yoksa salon güzel , ama ben en son gördüğümde halk oyunları çalışması yaptırıyordular.

Gönderim Zamanı:

Çok oldu orası kapanalı :(

Yeni yerlerde kolay bulunmuyor Ankarada

iyi günler Tufan abi, ben istanbul zeytinburnundan Yasin, iş nedeniyle 40 gün Ankara'da olacağım acaba sizin bildiğiniz, lig oyuncularının oynadığı antrenman yapabileceğim bir dernek klüp var mıdır ? veya sizin oynadığınız bir salon var mıdır ? aynı mesajı Burak'a da attım sizlerle tanışmaktan memnun olurum...

Gönderim Zamanı:

Otopark ? Valla nerde bulursak oynamaya çalışıyoruz. En son Cami'de oynadım diye hatırlıyorum :D

Gönderim Zamanı:

iyi günler Tufan abi, ben istanbul zeytinburnundan Yasin, iş nedeniyle 40 gün Ankara'da olacağım acaba sizin bildiğiniz, lig oyuncularının oynadığı antrenman yapabileceğim bir dernek klüp var mıdır ? veya sizin oynadığınız bir salon var mıdır ? aynı mesajı Burak'a da attım sizlerle tanışmaktan memnun olurum...

Selam Yasin. Geldiğinde beni ara. Yer olarak çok müsait bir salonumuz yok ama istersen hem tanışırız hemde oynarız...

Gönderim Zamanı:

Gökhanla bizi antrenman için götürdüğün yer öveçlerdi sanırım :)

Evet ya ben orayı unutmuşum ama ondan sonra başka yerlerde de oynadık. Orası herkese açık değil :D

Gönderim Zamanı:

Selam Yasin. Geldiğinde beni ara. Yer olarak çok müsait bir salonumuz yok ama istersen hem tanışırız hemde oynarız...

tamam abi şu an Ankaradayım telefonunu bulabilirsem arayacağım..Ayrıca Saadettin abinin selamı var :)

Gönderim Zamanı:

Bence eryaman aile yaşama gelin, tufan hoca da buraya geliyor. Sonra da pek maç yapamadan gidiyor. 30 kişi sırada aç kurt gibi bekliyor sırada. Ankara abi burası nerelerde oynamadık ki. Parkta bahçede arasırada salonda. Federasyonun merkezinin olduğu yer burası. Belki ilgililer okurda halimize acırlar.

• 1 year later...
Gönderim Zamanı:

Hocam ben de oynayacak bir salon arıyorum. ankarada 100.yıldayım.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 184 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..