Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

imzamdaki lastikleri değişmeme daha var ama önceden bilgi edinmekte fayda var düşüncesiyle sorumu yazıyorum.hao tahtaya calibra ve omega3 ten sonra fh:hurricane3neo bh:skyline tg3neo taksam sizce oyun tarzım değişirmi ve ne gibi farklılıklar yaşarım.sonucu az çok tahmin ediyorum ancak yinede işimi sağlama alıyım B) .

Gönderim Zamanı:

farkedilir ilk değişiklik kombinasyonun hızında olacaktır..

nispeten daha yavaş bir kombinasyonun olacak masadan uzaklaştıkça topların filede kalacak..

fırçalayarak spin yapmak durumunda kalacaksın..

ki yeni lastiklerinin daha sert olacağını da eklemeliyiz..

Gönderim Zamanı:

omega 3 kalbe iyi gelir başka da bişey bilmiyom bu konuda

not: çin lastikleri sert oluyor ama mermi gibi spin çıkarıyor. ilk başta bol bol hata yaparsın ama zamanla alışırsan baya avantaj olabilir oyunun için

Gönderim Zamanı:

benim amacım fiyatı yüksek olan avrupa lastiklerinin kalitesinde ucuz lastik bulmak.hele bi hurricane i alalım bakalım nasılmış,olmadı çareyi yine avrupa lastiklerinde bulurum :D.

not:büyünce kendi lastiğimi üretcem

Gönderim Zamanı:

gambler outlaw var onu denesene. lastik değiştirdiğimde ben denemeyi düşünüyordum

not: ebay'de 10 lu paketler halinde dhs memo 3 filan satılıyor. fiyatları uygun oluyor

Gönderim Zamanı:

belki forumda kullanılmış satan vardır. ekipman kısmına istediğin lastik özelliğini yazıp soruştursan? hem fazla para vermemiş olursun hoşuna gitmezse

not: ben dhs2 ve dhs3 denemiştim. bu neo versiyonlarını hiç bilmiyorum

Gönderim Zamanı:
2.el almak istemem doğrusu.herhangi bir avrupa lastiğide alabilirim ama biraz cep yakar ve en az 6 ay kullanmam gererekebilir.ben istiyorumki ucuz olsun çok olsun :D

Ben de öyle istiyorum. DHS memo3 veya H3 Neo alıcam. Zaten forehand için Çin Lastiği istiyordum. Backhand için az yapışkanlı yumuşak bi çin lastiği alıcam. Memo 2 diyolar bu iş için. En azından daha önce forumda öyle okumuştum. Aslında Haifu Blue Whale 2'yi çok seviyorum ama yapacak bişi yok.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 334 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..