Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

arkadaşlar ben bir önceki konuda tavsiye de istemiştim biraz araştırma yaptım ve bana uygun raket ve lastiği buldum sanırım. tahta olarak Butterfly Petr Korbel lastik olarak da fh vega europe bh ise vega elite. ama bh emin değilim bana uygun mu diye. fh olarak oyun tarzım spinli oyunlar bh ise daha çok kontrol için defans yani. yorumlarınızı bekliyorum

Gönderim Zamanı:

Ben fh ve bh de vega europa kullaniyorum.Tahtam allround.Sizin tahtaniz off- hizinda veya off galiba.Bence gayet iyi bir kombinasyon olmus.Size tavsiyem 2mm alin.Max almayin.Hissi de gayet iyi olur.Bende bh icin elite dusunuyorum.

Gönderim Zamanı:

Selamlar bende yeni combo yaptım ilk kombom du pek bilgili degilim bendede prmorac off- fh europe bh elit var oldukça memnunum görenlerde iyi bi seçim yaptıgımı söglüyor

Gönderim Zamanı:

Selamlar bende yeni combo yaptım ilk kombom du pek bilgili degilim bendede prmorac off- fh europe bh elit var oldukça memnunum görenlerde iyi bi seçim yaptıgımı söglüyor

Başkalarını memnun etmek için malzeme alınmaz.... sizin isteklerinizi (memnuniyetinizi) karşıladıysa iyi bir seçim yapmışsınız diyebiliriz..

İyi günlerde kulanmanızı dilerim

ktm

Gönderim Zamanı:

Bh tarafından defans yapacaksan lastik kalınlığının 1.8mm (bu kalınlıkta varsa tabi) olması daha iyi olur. Tahta zaten yavaş değil, lastik kalınlığıda arttıkça defans yapmak zorlaşır.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 36 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..