Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

Ben mi oynadım..Oyun kendi kendine mi oynadı..

Anlamadım ...O oynadı..Ben oynamadım..

Kim oynadı..O zaman...

ktm

Gönderim Zamanı:

Sen camı silecektin gerisini o halledecekti selim abi.... :)

Bu gün camı silen yarın yerleri siler etesi gün yemek yapar..bu iş bulaşık yıkama derken...Adama sonunda etek giydirir.

Bu oyun benim karizmayı çizer ...Uzak durmakda fayda var

ktm

Gönderim Zamanı:

Hocam ben bu oyunu buraya oyun oynayalım diye değil,adamın esprisine gülelim diye attım.Yoksa biz oyun yaşını çooktan geçtik..Ama bu aralar oyuncak arabayı modifiye etme sevdası başladı gidiyor...Eğer arabanın modifiyesini bitirirsem resmini koymaya çalışırım..

Gönderim Zamanı:

O arkadan çıkan ışık yani egsoza led taktım iç taraftan..Herkesin yorumlarını bekliyorum..Okuyup geçmeyin lütfen....Bunu okuyupta yorum yazmadan geçmeyin...Birde arabaya daha neler yapabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum...Butterfly armasıda koydum nasıl olmuş...Yorumlarınızı eksik etmeyin,sabırsızlanıyorum...

Gönderim Zamanı:

Ne alakası var? ona bakarsak bu paylaşımı yöneticilerden arno paylaşmıştı..Ama o zaman saçma demiyorlardı? Eğer o modifiye işini diyorsanız bu modifiye işine merak sarmış 40 yaşında büyüklerimiz var? Neresi çocuk bahçesi buranın?

Gönderim Zamanı:

çocuk bahçesine çevirmişsin burayı bsg18 bu nedir yav böyle saçma sapan bir paylaşım.

Sayın bsg18 yaptığı kadarıyla yada olduğu kadarıyla bir maket model arabayı bizimle paylaşmış...

Hobi sevgili Burak... Hobi...Dünyanın en güzel şeyi..

Bana göre dikkat dağınıklığı olan kişilerin bu sorundan kurtulmak için yapacağı en güzel ve tek uğraşı..

İlerki yaşlarda yanlız kalmaktan kurtulmanın tek çağresi...

ktm

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Sayın bsg18 yaptığı kadarıyla yada olduğu kadarıyla bir maket model arabayı bizimle paylaşmış...

Hobi sevgili Burak... Hobi...Dünyanın en güzel şeyi..

Bana göre dikkat dağınıklığı olan kişilerin bu sorundan kurtulmak için yapacağı en güzel ve tek uğraşı..

İlerki yaşlarda yanlız kalmaktan kurtulmanın tek çağresi...

ktm

Dikkat dağınıklığı değil de can sıkıntısı diyelim..

Gönderim Zamanı:

Ben ilk paylaşılan oyun için yorum yaptım. Maket arabalara tabi ki bir lafım yok. Ama bsg18 in ilk yazısındaki linke bakarsanız cam silme oyunu diye bir oyun çıkıyor. Yorumum onula ilgili.

Gönderim Zamanı:

Ben ilk paylaşılan oyun için yorum yaptım. Maket arabalara tabi ki bir lafım yok. Ama bsg18 in ilk yazısındaki linke bakarsanız cam silme oyunu diye bir oyun çıkıyor. Yorumum onula ilgili.

Oyunu tamamen oynasaydınız anlardınız neden koyduğumu.Adamın esprisine güllelim diye...Yoksa biz oyun oynayacak yaşı çoktan geçtik..

Gönderim Zamanı:

Oyunu tamamen oynasaydınız anlardınız neden koyduğumu.

insanların kulaklık kullandığını, kulaklarının hassas olabileceğini ya da gece vakti hoparlörlerinden yaydıkları yüksek ve çirkin ses sonucu oluşabilecekleri de düşünmek lazım.

Gönderim Zamanı:

Doğru.Bende ilk açtığımda bunu kardeşimde yanımdaydı.Henüz 4 yaşında.Bayağı bir korkmuştu.

Gönderim Zamanı:

ya da benim gibi bilgisayarı hep sessiz kullanan birisinin oyuna gelmeme ihtimalini de düşünmek lazım. Ayrıca laptopun dokunmatik faresinden oynamaya çalıştığım için kıl etti ilk başta

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 468 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..