Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Merhabalar,

Gençlik derneği için masa tenisi almayı düşünüyoruz. Limit 1000 tl. Gençler kullanacağı için biraz sağlam olması ömrünün uzun sürmesi için iyi olur.:)

Bu konuda neleri tavsiye edersiniz?

Teşekkürler.

Gönderim Zamanı:

Anlaşılması zor bir istek ve başlık olmuş .

Benim anladığım masa ,hazır raket yardımcı malzemeler isteniyor.

İsteğin sağlam olması ise benim yorumlama kapasitemi aşıyor.

Gönderim Zamanı:

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Evet sadece Masa tenisi masası alınacak. Dynamic 700 Outdoor ile Voit 700A modelleri fena değil gibi görünüyor. Sizlerden gelen öneriler doğrultusunda karar verip alacağız? Şimdiden teşekkürler..

Gönderim Zamanı:

Arkadaşım, bahsettiğin masalar ile benim söylediğim masa arasında dağlar kadar fark var. Neyine göre fena değil dedin, anlayamadım.

Zeroo Platinum Plus , bu masa 25mm, uluslar arası maçlarda oynanabilir onayı almış masa ve nerdeyse sizin örnek verdiiniz masa fiyatında.

O iki masa bunun yanında oyuncak kalır...

Telefon açıp bir görüşün, fiyatta anlaşırsanız tavsiye ettiğim masayı alın.

Masayı canlı görmek isterseniz:

Bizim salonda 3 tane var bu masadan

Gönderim Zamanı:

Hakan Bey,

Tavsiyeniz için çok teşekkür ederiz. Zero Platinum Plus için altunaysporu aradım ama maalesef stokta kalmamış ne zaman geleceğinide onlar da bilmiyor. Başka tavsiye edebileceğiniz onun ayarında başka bir masa tenisi masası var mı?

• Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 414 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..