Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

Rica ederim, umarim yardimci olabildim; sen de hazirladigim testi cevaplamistin, ki gercekten cok yardimci olmustun.

Vroco sport'un specials kosesine ben de bir gezdirdim, gercekten hersey cok uygun fiyata.. butterfly'in VSG21 serisi tahtalari cok ama cok ucuza.. denenebilir..

V-Stage'i 7 pound ucuza almistim, ilginc ve dusundurucu aslinda, tutulmamis olabilir mi? (Aklini karistirmak niyetinde degilim..:)) V-stage super bir lastik..)

Bryce FX'i gercekten denemelisin.. :acaba:

Bak Werner Schlager Bryce icin ne demis:

"Bryce is very fast and it gives me the chance to play sudden counter top spin close to the table. It is extremely important to be in tune with your bat. To achieve this I adapted my play to take advantage of the rubber not the other way round."

...

Insanlar oyun sekillerini degistiriyorlar Bryce icin; sonra ne oluyor peki? sampiyon oluyorlar tabii.. :lol:

.................................................

Yumusak sungerli bir lastikle bu kadar iyi blok yapilmasi cok enteresan...
Yumusak sungerli bir lastik, ama Bryce'in amca oglu bu, top lastikte fazla uzun sure kalmayi sevmiyor..:))

Zaten BH'de vurusun dinamigi bir yere kadar gidiyor, dirsek savurmayi otamatik olarak sona erdiriyor (maalesef). Yine yumusak sungerli ve kontrolu daha az bir lastikte BH'de daha rahat ettigine gore BH'in iyi olmali... :))

Aslinda FH'im BH'ime gore cok daha iyi. Ama bir gercek var ki, o da; Bryce FX ile affetmiyorsun BH'de..;))

Bilincalti ve motivasyon bu oyunda cok onemli, ne kadar antremanda iyi olursaniz olun, ne kadar buyuk bir geri donus yuzdeniz olursa olsun, motivasyon azaldiginda ve bilincaltiniza ister istemez bir endise kirintisi dahi yerlestiginde, normalde yapmayacaginiz hatalari yapiyorsunuz. Bunun sebebi kaslarin yine istemsiz bir sekilde vuruslar esnasinda kati olmasi herhalde.
Kesinlikle.. Oyundan baska hicbirsey dusunmeden oyuna baslamak gerekiyor..

Sence kontrol degeri Mark V'den yuksek mi? Ben Mark V benzeri lastik kullaniyorum da, o yuzden merak ettim..

Sence Bryce Sriver'dan daha mi kontrollu, yoksa?..:))

Gönderim Zamanı:
Sence Bryce Sriver'dan daha mi kontrollu, yoksa?..:))

Hmmm, demek ki Mark V V-Stage'den daha kontrollu... :)))))

:bye:

Gönderim Zamanı:

Hayir , V-stage daha kontrollu derdim ama Mark V daha kontrollu.. Mark V ile topa daha cok dokunuyorsun V-Stage'e gore..

Catapult'un mu Bryce'in mi topa tutunma suresi fazla diye baslayan kose en sonunda Mark V ile V-stage'in karsilastirilmasiyla bitiyor.. :lol:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 1 Gizli, 199 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..