Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

ARAKDASLAR ILK KOMBOMU OLUSTURMAK UZRE TIMO BOLL ALL + TAHTASI VE FRIENDSHIP 729 Focus III Snipe DERİ OLARAK BELIRLEDIM SIZCE UYGUN BI COMBO OLUR MU USTAD LARDAN YARDIMCI YORUMLAR BEKLIYORUM SIMDIDEN TESEKKURLER..

5x5.gif

Gönderim Zamanı:

yardımcı olan olmayan herkeze tesekkurler demmekkı masa tenısınde ınsanlar artık yardımcı olmayı bırakmıs lar bundan bu anlasılıyor tesekkurler !!!!!!

Gönderim Zamanı:

yardımcı olan olmayan herkeze tesekkurler demmekkı masa tenısınde ınsanlar artık yardımcı olmayı bırakmıs lar bundan bu anlasılıyor tesekkurler !!!!!!

Eğer ben oynamayım raket oynasın diyorsan, öyle bir raket yok bilesin. Şunu da bilmelisin ki hiç kimse oyun tarzını iyice gözlemlemeden başkası için hangi kombinasyonun en uygun olacağını bilemez. Buradakilerin birçoğu kendisi için kombine yaparken bile deneme yanılma yoluyla yapıyor. Bence sen yazdığın raketi al ve uzun bir süre bu raketle oyna ve tekniğini geliştir. (Örneğin 1 yıl) Bu süre zarfında Rakete hiç bahane bulma, bir eksiklik görürsen o eksikliği kendinde ara ve o eksikliği gidermek için çalış. Bütün tekniklerin oturduktan sonra eğer raketin beğenmediğin yönü olursa, örneğin hızı yavaş gelirse, spini az gelirse, (ki gelmeyede bilir) vs. o zaman değiştirirsin. Kolay gelsin.

Gönderim Zamanı:

Bu ne ya, gecenin ortasında mesaj atıp sabah bile olmadan kimse cevap vermiyor diye sitemde bulunmuşsun.

Şaka mı yapıyorsun?

Bu arada herkez değil herkes olmalı !

• Beğen 3
Gönderim Zamanı:

Ben bu işte uzman değilim ama tavsiyemi buradan aldım. oyun şeklin hakkında biraz bilgi verirsen ve de biraz sabırlı olursan sana yardımcı olan çıkacaktır mutlaka.

Gönderim Zamanı:

Bence en güvenilir çözüm uygun olacağını düşündüğün kombinasyonu bulabilirsen kullanan arkadaşlarından oynayarak denemen.

Yorumlara teknik parametrelere ve tavsiyelere göre alacağın kombinasyon hiçbir zaman tam istediğin gibi olamaz.

Gönderim Zamanı:

hımm andrecj gurbba all + ve FRIENDSHIP 729 Focus III Snipe deri siparısını verdım yarın nasıpse elımde bakalım nasıl bısey cıkacak ortaya .. yorumlarınız ıcın tesekkurler..

• Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 112 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..