Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

arkadaşlar ben istanbuldan gelicem otobüse bindiğimde hangi mevkide inmem lazım bi yardımcı olurmusunuz

Halkevi diye bir durak var. Otobüsçüye söylerseniz sizi indirir. Salonun oraya da 53 nolu şehiriçi midibüs tarzı vasıtalar çıkıyor. Salon kampüsün biraz iç kısımlarında kalıdığı için muhakkak 53 nolu vasıtaya binmek lazım yoksa kampüs içi baya yürümek zorunda kalınabilir. 53 nolu otobüs tam nerden kalkıyor ve geçiyor bilmiyorum ama halkevinde indikten sonra sorularak öğrenilebilir sanıyorum.

Gönderim Zamanı:

tüm listeleri tek liste altında birleştirdim... alttaki linkten inceleyebilirsiniz... herhangi bir eksik / yanlış vs. varsa bildirin lütfen...

http://www.masatenis...eli/#entry82639

Bora, oldu olacak bizim şu rating noları da yazsaydın : http://www.tt-rating.com/ttrating/dosyalar/forumkocaeli.html

Hatta herkese TT üyeliği şartı koysaydın da torbalar otomatikman oluşsaydı.

%75 üye zaten, eğer bu listeye sadık kalacaksak (son anda sağdan soldan tanımadığımız kişiler katılmayacaksa) nerdeyse rating turnuvası olacak bu buluşma.

Bu arada aldığım bilgiye göre tek kadın oyuncumuz katılmayacak buluşmaya ...

Gönderim Zamanı:

Bence sıralamanın rating sistemine göre yapılması hiç adil olmaz. O listede haketmediği halde 1000 puanlardan başlayan oyuncular da var, 0 puan ile başlayıp belli bir noktaya gelen de. Onun için seviye sıralaması yapılacaksa en son baz alınacak kriter rating sıralaması olmalı.

• Beğen 2
Gönderim Zamanı:

Bu buluşma forum buluşması, rating buluşması değil. Rating konusunun çok sıkça gündeme getirilmesi ve bu kadar öne çıkartılmasını şahsen ben doğru bulmuyorum.

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Çağan'cığım , bizim rating turnuvalarımızda nerdeyse puan sıralamasına göre de turnuva sonuçlanıyor.

Sadece çeyrek final ve sonrasında ufak sürprizler olabiliyor. O kadarcık da olsun zaten.

Demek istediğim sistem aslında çok iyi işliyor. Biraz destek verilse tüm puanlar rayına oturur aslında.

Neyse, forum buluşmasında senin de maçlarını kaydederiz inşallah. İstanbul'dasın ama hiç maç haberini alamıyoruz.

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Bu buluşma forum buluşması, rating buluşması değil.

Ertan bey çok doğru söylüyor arkadaşlar.

Forum buluşması bu, en iyisi hiç bir maçı rating saymayalım, beni de uğraştırmayın.

( Duydun mu Tahsin, boşuna heveslenme yani...)

Gönderim Zamanı:

Ertan bey çok doğru söylüyor arkadaşlar.

Forum buluşması bu, en iyisi hiç bir maçı rating saymayalım, beni de uğraştırmayın.

( Duydun mu Tahsin, boşuna heveslenme yani...)

Evet...Ertan Bey bu konuda doğru söylüyor. Bu turnuva forum turmuvası..

Eğer üyelerimiz biraz daha duyarlı olabilselersi... Ertan bey böyle bir yazıyı foruma göndermeye gerek duymazdı...

Tabiki TT maçlarınızı bu turnuvada yapabilirsiniz ama daha sakin, sessiz bir şekilde..

Gönderim Zamanı:

Çağan'cığım , bizim rating turnuvalarımızda nerdeyse puan sıralamasına göre de turnuva sonuçlanıyor.

Sadece çeyrek final ve sonrasında ufak sürprizler olabiliyor. O kadarcık da olsun zaten.

Demek istediğim sistem aslında çok iyi işliyor. Biraz destek verilse tüm puanlar rayına oturur aslında.

Neyse, forum buluşmasında senin de maçlarını kaydederiz inşallah. İstanbul'dasın ama hiç maç haberini alamıyoruz.

Forum buluşması ve rating sistemine göre grupların ayrılması ayrı şeyler değil, başlangıçta hiç maç yapmadığı halde yüksek puanlı oyuncular olabilir, onlarda zaman içinde bu buluşmalar sayesinde (özellikle iyi oyuncularla) maç yaparak gerçek yerlerini bulacaklar sanırım. Bora bey uğraşıp kırmızı, mavi ve yeşil gruplar oluşturuken bilmediği ve tanımadığı oyuncuları ancak rating sistemine bakarak kimlerle maç yapmış, kimleri yenmiş ve kaç puan almış vs. bilgileri kullandı sonuçta, bu bakımdan sistemi olduça faydalı buluyorum. Hakan bey'in burada bahsetmediği bir durum daha var sanırım, kendisi paylaşmak ister mi bilmiyorum ama güzel bir amacı da olacaktı !

Bu elbette forum buluşması ve forum turnuvası, bundan kimsenin şüphesi yok sanırım, ama isteyen karşılıklı anlaşarak rating puanına da yansıtsın sonuçlarını, heyecanı artmış olur...

Buluşmayı tertipleyen herkesin emeğine sağlık...

Gönderim Zamanı:

açıkçası grupları kendi çapımda oluştururken tt-rating'i kullanmadım zira pek gerek kalmadı çünkü herkesi az çok tanıyorum. arada illaki tanımadıklarım çıktı ama sağolsun tanıyanlar beni uyardılar ve renklerini düzelttik. turnuvaya 1-2 gün kala sayısal dengeyi de gözönüne alarak tekrardan ayar çekebiliriz.

bu arada katılımcı sayısı 100'ü buldu...

Gönderim Zamanı:

açıkçası grupları kendi çapımda oluştururken tt-rating'i kullanmadım zira pek gerek kalmadı çünkü herkesi az çok tanıyorum. arada illaki tanımadıklarım çıktı ama sağolsun tanıyanlar beni uyardılar ve renklerini düzelttik.

bu arada katılımcı sayısı 100'ü buldu...

ok, geri aldım söylediklerimi o halde, hükümsüzdür...

100 güzel rakam, hadi hayırlısı...

Gönderim Zamanı:

Bence tüm İzmir ekibi olarak gelirseniz süper olur:):)

Dün akşam İzvette antremana gittim Zafer abiye ikna turları devam ederken bi baktım Ahmet bitirmiş hoca ve İzvet yönetim kurulu başkanı Tolga abide niyetlendi gelmeye ama bakalım kısmet belki bir İzmir çıkartması yapabiliriz İnşaallah.Eğer bu kadro ile gelebilirsek kırmızılarda yer açma adına beni mavi yapabilirsiniz çünkü bu abiler kan kırmızı.....

Gönderim Zamanı:

TT rating olarak biz zaten rating turnuvası olsun demedik.Hakan bey sadece Bora bey e bir tavsiyede bulundu sistemin kolaylaşması için.Bunda büyütülecek bir şey yok.Sonuç itibarı ile amacımız masa tenisi camiasına katkı sağlamaktır.Sessiz sakin demenize bi anlam veremedim açıkcası.Kimsenin bağırarak bir şey yaptığı yok.Herkes eğlenerek gülerek güzel ve çekişmeli maçlar için buluşacak sonuçta.Spor başlı başına güzeldir.Gerginliğin veya tartışmanın lüzumu yok.Dostluk,kardeşlik ve masa tenisi kazansın. Masa tenisi dolu günler dilerim herkese...

• Beğen 2
Gönderim Zamanı:

Bulusma gereksiz kalabalik olacak gibi. Tribun ve yurt ortami olmasaydi katilmak icin bir kez daha dusunebilirdim. Normalde forumla alakasi olmayan insanlarin sirf ayaklarina kadar geldi diye bulusmaya akin etmelerine sasirdim dogrusu. Is forum bulusmasindan cikti gibi, hayirlisi artik.

Gönderim Zamanı:

Bu buluşma forum buluşması, rating buluşması değil. Rating konusunun çok sıkça gündeme getirilmesi ve bu kadar öne çıkartılmasını şahsen ben doğru bulmuyorum.

Evet...Ertan Bey bu konuda doğru söylüyor. Bu turnuva forum turmuvası..

Eğer üyelerimiz biraz daha duyarlı olabilselersi... Ertan bey böyle bir yazıyı foruma göndermeye gerek duymazdı...

Tabiki TT maçlarınızı bu turnuvada yapabilirsiniz ama daha sakin, sessiz bir şekilde..

TT rating olarak biz zaten rating turnuvası olsun demedik.Hakan bey sadece Bora bey e bir tavsiyede bulundu sistemin kolaylaşması için.Bunda büyütülecek bir şey yok.Sonuç itibarı ile amacımız masa tenisi camiasına katkı sağlamaktır.Sessiz sakin demenize bi anlam veremedim açıkcası.Kimsenin bağırarak bir şey yaptığı yok.Herkes eğlenerek gülerek güzel ve çekişmeli maçlar için buluşacak sonuçta.Spor başlı başına güzeldir.Gerginliğin veya tartışmanın lüzumu yok.Dostluk,kardeşlik ve masa tenisi kazansın. Masa tenisi dolu günler dilerim herkese...

Sevgili Arkadaşım bana yazdığınız belli..

Başlık 9,Forum Buluşması Kocaeli..

Sayın Yöneticimiz rahatsızlığını yazmış Forum buluşma sayfanıza ratingininizi karıştırmayın diye..Doğruda yapmış..

Kimsenin bağırdığını ima etmedim..... sadece her yere TT ratinginizi keyfe keder yapıştırmayın dedim..

Bu sayfa forum buluşmasına ayrılmış, aklımıza gelen her şeyi yazamayız....

Forumun tek özeli var..O da forum buluşması...Yöneticilerimiz bu hariçten saplamalara ses çıkarmasa bile (ki çıkarmışlar) ben üye olarak sesimi çıkarıyordum yine çıkarırım..bu konuda duyarlıyım kusuruma bakmayın.

Gönderim Zamanı:

14-15 Temmuzda Avni Özdemir ve Yasin Özdemir 9.forum buluşmasına kesin katılacak.

konaklama olarak da KYK şeklinde düşünüyoruz inşallah müsait olur...,

M, L ve XL şeklinde olursa güzel olur (:

Gönderim Zamanı:

Bora nın listesine göre..(Schindler'in Listesi gibi oldu)

110 Bay

1 Bayan

1 Seyirci (Bir terslik olmassa)

100 tanesi XL t-shirt,

Daha fazlası olur gibi de fazla ses etmeyelim duyan gelmesin..

Gönderim Zamanı:

İzmirden Ahmet bitirmiş kendisi koyu kırmızıdır listeye ekleyebilirsiniz....

Murat hocam bence o seviyedeki oyunculara direkt SİYAH diyelim. :)))

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 55 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..