Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

güncel hali : http://www.masatenis...eli/#entry82639

takımlar 3 kişiden oluşacağı için aynı malatya buluşması öncesi yapıldığı gibi listeyi 3 gruba ayırdım. (kırmızı, mavi ve yeşil grup) her gruptan birer kişi seçilerek bir takım oluşturulur. elbette bu grupları tahminen belirledim. itiraz gelirse tekrardan değerlendirilir. tanımayıp ta yeşil olarak işaretlediğim kişilerin kocaeli'de bana kendilerini en iyi şekilde tanıtacaklarından eminim :)))

Bora kardeş sanırım siz beni bursa veteran turnuvasında aldığım sonuç çerçevesinde değerlendirip kırmızı yapmışsınız teşekkür ederim ama çokta gerçekçi değil ogün herşey benim lehime gelişti öyle oldu normalde orada yendiğim bazı iyi oyunculardan ancak set alırım ben.Genel bir değerlendirme yaparsak etkili servis,oyun zekası ve devamlılık olarak beni 10 üzerinden 7 katogorisi hangisiyse (sanırım yeşil) orada değerlendirebilirsiniz hak yemiyelim yani.Kolay gelsin.....

Gönderim Zamanı:

Bora kardeş sanırım siz beni bursa veteran turnuvasında aldığım sonuç çerçevesinde değerlendirip kırmızı yapmışsınız teşekkür ederim ama çokta gerçekçi değil ogün herşey benim lehime gelişti öyle oldu normalde orada yendiğim bazı iyi oyunculardan ancak set alırım ben.Genel bir değerlendirme yaparsak etkili servis,oyun zekası ve devamlılık olarak beni 10 üzerinden 7 katogorisi hangisiyse (sanırım yeşil) orada değerlendirebilirsiniz hak yemiyelim yani.Kolay gelsin.....

Murat sen benden daha iyisin. Bu kadar alçak gönüllü olma. Beni yeşil yapabilirler, zaten kolumdaki sakatlık bir türlü geçmiyor.

Gönderim Zamanı:

turushan övgü - adana

seviyem 2. torba için uygundur

bence öncelikli amaç sevdiklerimizle buluşmak, yeni arkadaşlarla tanışmak, tabi ki bunlar forum üyelerinden olmalı, burada herkes iyi kötü birşeyler yapmaya çalışıyor, çağanın da dediği gibi bir kısıtlama olmazsa süperligden gelen adam sohbetlere yabancı, gelip ödülünü alıp gidecek, ne foruma bir katkı&faydası olacak ne de bir daha muhabbetini dahi duymayacağız, bütün bunlara rağmen gelene de git demek olmaz, bu durum buluşmanın merkezi bir yerde yapılmasındandır, mecburen idare edeceğiz, şahsi kanaatim böyledir

Turushan abi sen beni benden daha iyi bilirsin :) nedir benim durum??

Gönderim Zamanı:

seviyeye 10 üzerinden not vermek çok subjektif olur diye düşnüyorum.

kaç senedir ne gibi ortamlarda oynadınız ve bu forumdan daha önce kimlerle maç yaptınız kimleri yendiniz kimlere yenildiniz gibi bilgiler daha faydalı olacaktır.

Çünkü ben kendimi zor bela masatenisçi taklidi yapan biri olarak görüyorum ama set vermediğim adam kendine profesyonel diyor...

seviyeye 10 üzerinden not vermek çok subjektif olur diye düşnüyorum.

kaç senedir ne gibi ortamlarda oynadınız ve bu forumdan daha önce kimlerle maç yaptınız kimleri yendiniz kimlere yenildiniz gibi bilgiler daha faydalı olacaktır.

Çünkü ben kendimi zor bela masatenisçi taklidi yapan biri olarak görüyorum ama set vermediğim adam kendine profesyonel diyor...

Forumdan Sadece Adem GÜNEŞOĞLU ile oynadım ve onunla antrenman yaptım. Oynadığım ortamlar da hep eğer tanıyorsanız Adem GÜNEŞOĞLU seviyesi ve daha üstü. Onları hiç yenemedim sadece set alabiliyorum. Adem GÜNEŞOĞLU geçen sene Forum Sivas'a gelmişti sanırım orada amatörlerde 1 olmuştu tanımayanlar için söylüyorum. Değerlendirmeyi Boranın belirlediği en alt seviye torba benim için uygun olur.
Gönderim Zamanı:

Turushan abi sen beni benden daha iyi bilirsin :) nedir benim durum??

sevgili atillacım seni de beni de 2. torba paklar, 1 ve 3 ikimize de haksızlık olur :)))))

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

sevgili atillacım seni de beni de 2. torba paklar, 1 ve 3 ikimize de haksızlık olur :)))))

3. olursanız sizi bilmem ama başka takımlara haksızlık olacağı kesin :whistle:

Bu aralar yeşile rağbet var. Yeşil tutuklandımı yoksa. Bende yeşilim, HEPİMİZ YEŞİLİZ :salak:

Gönderim Zamanı:

:dans: . Buluşalım yeter, gerisi yalan :thup:

Evet.....bundan ötesi yalan...

Kendime göre bir torba arıyorum renginde bir türlü karar veremiyorum....

En iyisi beni bir çuvala koyup Körfezin serin sularına gönderin ...forumun selameti açısından..bu fırsatta kırk yılda bir ele geçer...değerlendirin derim..

Not..Bir problem çıkmaz ise seyirci kontenjanından orada olmak isterim..

Gönderim Zamanı:

Murat sen benden daha iyisin. Bu kadar alçak gönüllü olma. Beni yeşil yapabilirler, zaten kolumdaki sakatlık bir türlü geçmiyor.

Yapma Ertan abi kolun o haldeyken son geldiğimde beni dağıtmadınmı?Neyse senin kolun iyileşsinde İnşaallah biz hiç toparlanamasakta olur Selam ve Saygılar....

Gönderim Zamanı:

Ankara buluşmasında olduğu güçlü oyuncu sayısının yüksek olduğu bir buluşma olacağa benziyor. Sırf bunun için bile bu buluşmaya gelmeye değer :thup:

Turushan hocam, imkanı varsa Gökhan Çakırında gelmesi çok güzel olurdu. Kendisine bu konuda birşey söylendimi bilmiyorum ama sen teklif edersen ve gelirse çok güzel olur. Orada kimsenin meseleyi ödüle indirgeyeceğini sanmıyorum. Kaldı ki oraya sadece masa tenisi oynamak yada ödül için gitmek akıl karı değil. Oraya gitmek için yapılan masraf, verilen ödülü ziyadesiyle geçiyor zaten. Maksat başka zaman göremediğimiz forum arkadaşlarımızla bir araya gelmek, bol bol oyun ve akşam sohbetin dibini bulmak. Gelirse kendi adıma sevinirim diyorum.

Gönderim Zamanı:

şuanki listede herkes forum üyesi.. sırf turnuva için kayıt olmuş, daha sonra foruma uğramayacak arkadaşlar da olabilir fakat bu durum için yapılabilecek birşeyin olduğunu sanmıyorum. önemli olan güzel bir organizasyon altında buluşup, sadece forum buluşmalarında görüşülen insanlarla hasret gidermek.. tufan abinin durumunu bilmiyorum. henüz buraya yazmamış. umarım gelir.

Gönderim Zamanı:

Yine daha önce konuşulmuştu. Bu durumun önüne geçebilmek için buluşma açıklanmadan önce üye olmuş olanlar katılmalı buluşmaya. Yoksa bu işin altından kalkamayız. Gelen elbette buyursun gelsin ama bunu halka açık turnuvaya çevirmeyelim lütfen :(

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Bir aksilik olmazsa inşallah Tokat tan iki kişi geleceğiz. ( Sayıyı artırmak için arkadaşlarla görüşeceğim)

1-Murat AYABAKTI

2-Bilal ABUR

Gönderim Zamanı:

Yine daha önce konuşulmuştu. Bu durumun önüne geçebilmek için buluşma açıklanmadan önce üye olmuş olanlar katılmalı buluşmaya. Yoksa bu işin altından kalkamayız. Gelen elbette buyursun gelsin ama bunu halka açık turnuvaya çevirmeyelim lütfen :(

Çağan'a hak vermek gerekiyor aslında, forumda nerdeyse İzmit'li oyuncu yok (son 1-2 günde 2 arkadaş üye oldu zannediyorsam).

Ve Kağıtspor'da olsun, Derince'deki kulüpte olsun özellikle birçok genç oyuncu var. Bunlar da mutlaka böyle bir turnuvayı kaçırmak istemeyecekler ve salonu dolduracaklardır. Nasıl bir ayarlama yapılacak merak ediyorum bu yüzden.... En basiti kontenjan koyulabilir. 100-150'yi geçerse başka isim yazdıralamasın gibi....

Ve isimler buluşma öncesinde mutlaka belli olsun.

Gönderim Zamanı:

Uğur Yalçın / Trabzon

Bu tarihlerde İstanbul'da olacağım inşaallah. Acaba İstanbul'dan günü birlik git-gel yapacak araçlardan birinde yer bulma imkanımız olur mu? Şartlar müsait olursa bu kadar yakınken ben de katılmak isterim. Seviye içinse referansım Turushan Hocamızdır, ne derse o.:)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   1 Üye, 0 Gizli, 24 Misafir (Tam liste)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..