Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

Turushan abi Şener abi ve Mustafa abiden ne haber gelecekler mi (Şener abi terlik ile mi gelecek :P )

Gönderim Zamanı:

Ekrem Demirci yeşil yazabilirsin Bora abi inş gelecegim

nereden geliyorsun kardeş? yeşilköy? yeşilyurt? yeşilkent? yeşiiiiiiil, yeşill...

Gönderim Zamanı:

bbbbğmmmm, şener gelecekti ama mustafanın durumunu bilmiyorum, terlik şener için olmazsa olmaz :))))))))

Mahmutttt nerdesin :P yurt beleşe gelecekti ya :) şener abi gelsin abim kankim :) :P mustafa abi de gelsin ya :)
Gönderim Zamanı:

- Forum buluşmasının esas amacı nedir?

Bu buluşmanın esas amacı sanal dünyada bir şeyler paylaşan insanların bu paylaşımı 1-2 günlüğüne de olsa reel hayata taşımasıdır.

-Kimler katılmalıdır?

Üye olmayan kişilerin katılımı buluşmaların ruhuna ters düşen bir durumdur.

-Ödül olmalı mı olmamalı mı?

Günün anısına verilecek bir kupa, bir madalya yeterlidir.

Çağan'ın yukarıda yazdıklarına (güzel de yazmış, tebrik ediyorum) katılıyorum.

Ferdi turnuva konusundaki düşüncelerim ise şöyledir:

Bence forum buluşmasının temel amacına en iyi hizmet eden, torba ve kura yöntemiyle düzenlenen, grup elemeli takımlar turnuvasıdır.

Ferdi turnuva bence yapılmasa da olur. Ama yapılmasına karşı çıkmam bencillik olacaktır.

Ferdi turnuvayı düzenlerken, insanları seviye gruplarına sokarak kendi aralarında oynatmak kulağa mantıklı gelebilir ancak neticede, forumca üzerine titrediğimiz, birlik ve beraberliğe ters düşen, hoş olmayan bir manzara ortaya çıkacaktır. Bu noktada oyundan alınan hazzı, beraberlik uğruna ikinci planda tutmak gerekir.

Forum buluşmalarında ne yazık ki zaman kısıtlı ve gözlemlediğim kadarıyla hem ferdi hem takım turnuvası düzenlendiğinde sıkıntı artmakta.

"Grup maçlarını bir an önce bitirmeliyiz... Akşam yemeğine yetişmeliyiz... Ferdi finalleri bitirmeliyiz...Ertesi güne sarktı, yarın mümkün olduğunca erken başlamalıyız...Takım maçları yetişmeyecek grup yapmadan direk eleme oynatalım...Bir an önce başlayalım, bir an önce oynayalım..."

Böyle olunca insanlar telaşa düşüyor. Buluşmadan aldıkları keyif de azalıyor kanaatimce.

Benim önerim, madem ferdi turnuva yapılacak, ikisi aynı anda yapılmasın. Bir sene ferdi bir sene takım turnuvası olsun. Layığıyla düzenlensin, insanlar ferah ferah oynasın, seyretsin. Zamanı uzatamayacağımıza göre aktiviteyi azaltalım.

• Beğen 4
Gönderim Zamanı:

Edirne olaydı iyiydi,yol rekoru kırardık :)forum buluşmaları her zaman güzel bir heyecan olmuştur bizim için ve insallah bi aksilik olmazsa Malatya'dan Orhan Hocam ve birkaç gönüllü arkadaşımızla daha gelmeyi düşünüyoruz...herkese bol selamlar..

Gönderim Zamanı:

Aslında öncelikle "9.forum buluşması" adını "9.forum turnuvası" şeklinde değiştirseniz daha doğru olur. Çünkü her turnuva aynı zamanda bir buluşma fırsatı yaratır, ama buluşma demek turnuva demek değildir.

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Merhaba Ersun Hocam,

Ben ve İlhan'da kısmetse geleceğiz. :dans:

Gökhan kardeşim,çok sevindim..Forum buluşmamız normal turnuvalara benzemez,oranın samimi havasını görüp,güzel dostluklarla ayrılacağımızdan şüpheniz olmasın..Görüşmek üzere..Selamlar..

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

galiba son senelerin yada şuana kadar yapılan forum buluşmalrının en kalabalık etkinliği olacak herkesle maç yapacağıma gore özel turnuva maçları dahil aşağı yukarı 250 maç yapmam lazım allahın izniyle sabah salona girecem akşam çıkacam reyting arkadaşları beklerim reyting uyesi olmayanlar hemen yaptırsın hatıra kalır orda yapılkan maçlar kaydolur

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

galiba son senelerin yada şuana kadar yapılan forum buluşmalrının en kalabalık etkinliği olacak herkesle maç yapacağıma gore özel turnuva maçları dahil aşağı yukarı 250 maç yapmam lazım allahın izniyle sabah salona girecem akşam çıkacam reyting arkadaşları beklerim reyting uyesi olmayanlar hemen yaptırsın hatıra kalır orda yapılkan maçlar kaydolur

İnş yurtta masa olur tahsin abi saat 3 e kadar oynadığımızı hatırşıyorum :) :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 52 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..