Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Merhaba dostlar :D

Adım Enes , 2 yıldır tenis oynuyorum . Okul kaptanıyım (öhöm) :D

Butterfly 900F kullamıyorum , bu raket güzel de üst üste 5-6 kez çakınca çok spin alıyo , top genelde dışarı çıkıyo .

Atak oyuncusuyum , defansımda iyi sayılır.

Bana 70 75 lirayı geçmeyecek toplama raket önerirseniz çok sevinirim . Şimdiden tşk ederim .

Gönderim Zamanı:

aleykum selam,

masatenisi.com sitesindeki kombinasyonlara bak. lastik hususunda tavsiyede bulunamam ama tahta olarak 729 bomb fiyatına göre alabileceğin en iyi tahtalardan olsa gerek. bu tahta üzerine fiyat performans olarak makul lastik seçenekleri düşünebilirsin.

Gönderim Zamanı:

"spin alıyorsa" sen de raketi daha çok kapatırsın top masaya düşer Enes kardeşim.

"toplama" sen "çaktıkça" daha da çok spin alır ve topu iyice beter dışarı vurmaya başlarsın.

Spin ile başedemiyorsan daha da dandik raketler almanı tavsiye ederim. Ya da spinden etkilenmeyen kısa pütür atak lastikleri al...

Gönderim Zamanı:

Usta değilim de bir arkadaşa aldık daha yeni, sitede de çok iyi yorumlar var. Alan herkes memnun yani, bu da demektir ki fiyatına göre kesinlikle tatmin edici bir tahta. Sonuçta iyi bir tahta dedin mi yüz liradan aşağı inmiyor.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 363 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..