Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Merhabalar...

Bu konu hakkında bayağı uğraştım.Geçenlerde bir topum raket çantadayken ezildi.Elimle düzeltmeye çalışırken kırıldı.(andro üç yıldız) Bir tane daha topum ezilmişti.(dhs 1 yıldız) Sıcak suya koydum hemen düzeldi.Ama yine de pürüzler vardı oyunu az buçuk etkiliyordu.Şu anda da bir tane topum ezilmiş durumda ne yapmalıyım? (tsp 3 yıldız)

Gönderim Zamanı:

Remzi beye katılıyorum.. (En kral top bence nittaku premium 3 yıldızdır ve kendisi 3 lü kutuda taş çatlasa 15-17 liraya satılır.)

Ezilirse at gitsin..

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Ezilen topu, sıcak suya koyup tekrar düzeltebilirsin fakat ezilen yerde ufak bir pürüz kalacağından top çok falsolu olarak oyunu etkileyecek ve randıman alamayacaksın. Bu yüzden topları iyi muhafaza etmeye çalış ki ezilmesinler.

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Ezilen topu hiç bir zaman düzeltemezsiniz ne kadar düzeltilmiş gibi de olsa balansı bozulur, salgı yapar.

Remzi Hocamızın dediği gibi çöpe atıp yenisini alın.

Tanju Hocamızın dediği gibi çantanızı değiştirin.

Yada çantanızın üzerine kesinlikle oturmayın. (buda benim dediğim olsun).

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Aslında raket çantasının suçu yok,ben okul çantasına koyduğum için eziliyor..:D

• Beğen 2
Gönderim Zamanı:

Aslında raket çantasının suçu yok,ben okul çantasına koyduğum için eziliyor.. :D

O halde çok büyük bir raket çantası alıp kitap defterini de o çantaya koy bence..

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Sen bir top korucu kutu alma, sonra dolma masa tenisi topu ara. Bence dolma toplarla oynanan bir spora yönelsen daha iyi olur.

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Arkadaşım 3 yıl önce avessa 3 yıldız top vermişti bana.Hala duruyo çok saglam uzerinden tır gecse bişi olmaz heralde :)bnce sen 140 lı butterfly ın toplarından al sana top dayanmaz bu gidişle hemde daha karlı olursun :)

Gönderim Zamanı:

cümlenin sonuna :) da koyduk ama hala daha espri olduğu anlaşılmamış görünen. Ekleyeyim o zaman, önceki mesajım bir ESPRİDİR.

Bu tarz güzel yazılar yazmaya devam sayın Hocam,

Bu tür yazıları forumda görünce içimiz ferahlıyor.

Gönderim Zamanı:

bizim okuldaki minikler gibi yap, topa para verme nasıl olsa 3 yıldız top getiren bi büyük abi olur, "oynadıktan sonra topu bize bırakır mısın" de, hacı et.

3 kutu butterfly(3 lü paket) hacı etti namussuzlar çok kızgınım...

• 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Tsp topu sıcak suya attım 15 dk. Bekledim bayağı düzeldi.Ama sadece sınıfta öğlesine oynanan maçlarda oynanabilir turnuvalarda değil..İdare edecez artık..

Gönderim Zamanı:

Tsp topu sıcak suya attım 15 dk. Bekledim bayağı düzeldi.Ama sadece sınıfta öğlesine oynanan maçlarda oynanabilir turnuvalarda değil..İdare edecez artık..

Sayın bsg 18 hala kıyamadınız mı topunuza.

İdareli olmak bizlere iyi gelir.

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Selexin 100 lük topları var al hayatın boyunca kullanırsın :)

Gönderim Zamanı:

Yaa bir günde 4 tane kırılıyor bizim okulda var.

Selim abi kıyabilirmiyim sence bu öğrenci halimle? :D

Gönderim Zamanı:

Yaa bir günde 4 tane kırılıyor bizim okulda var.

Selim abi kıyabilirmiyim sence bu öğrenci halimle? :D

Siz bilirsiniz işin doğrusunu.

Tüm öğrenciler böyle düşünse, sırtımız yere gelmeyecek de,,,,,.neyse diyeyim.

.

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Duvarları, yerleri, kalorifer peteklerini süngerle kaplayın. Topa hızlı vuranları toplarınızla oynatmayın. Karşı oyuncu fiber veya Karbon atak tahtası kullanıyorsa kesinlikle oynamayın. Aslında topunuzu vitrine koysanız inanın yıllarca hiç bir şey olmaz.

• Beğen 2

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 457 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..