Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

maçtan sonra da 1 bardak soğuk su dimi :P

sclager carbonun üzerine t64 fx ve t05 fx ....tavsiye istenen ekipman bu olunca.

Bir bardak soğuk su da bana lütfen. Dilim damağı aniden kurudu da.

Gönderim Zamanı:

shlager carbon + t64fx + t05fx kombinasyonuyla masatenisi topuyla kuş bile avlanabilir :)

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

sclager carbonun üzerine t64 fx ve t05 fx ....tavsiye istenen ekipman bu olunca.

Bir bardak soğuk su da bana lütfen. Dilim damağı aniden kurudu da.

Bir damacana suda ben rica edeyim...

Guest Ata Ertunga Avcı
Gönderim Zamanı:

Schlager bile böyle hızlı kombinasyon kullanmıyordur.

Gönderim Zamanı:

shlager carbon + t64fx + t05fx kombinasyonuyla masatenisi topuyla kuş bile avlanabilir :)

Doğru söze söylenecek bir şey yok.

Bu ekipman ile bırakın daldaki sabit duran kuşu, uçanı bile vurursunuz.

Bu tür yazılar yazmak istemiyorum ama ortada hiç bir şey yokken böyle bir ekipmana yorum ancak bu kadar yapılabiliyor.

Aslında sayın Tsubasa nın düşündüğü gibi videonuzu koyun bizlerde yorum yapalım demesi en doğru yol olsa gerek.

Guest Ata Ertunga Avcı
Gönderim Zamanı:

Ozan abi haklısında ben lastiklerde suç buldum. Ama schlager tahtada çok ayrı bi karizma var. Ben bile bana çok çok çok üstün gelmesine rağmen almayı düşünüyorum. Herşey mantıksal değilde birazda duygusal. Bence insan sevdiği bir raketle daha istekli oynar. Tamam çok zorlanır ama bi zamandan sonra alışacağımızı düşünüyorum.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 8 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..