Jump to content
Masatenisi.org Forum

Her Ekipman Denediğimde Yeni Bir Şey Öğreniyorum

swan

Recommended Posts

kullanmaya alışmadığım bir ekipmanı denediğimde o güne kadar göremediğim bir açıdan bakıyorum masa tenisine ve bir eksiğimi kapatıyorum. bunun dengesi nedir arkadaşlar? çünkü diğer yandan her yeni ekipman o güne kadar kazandığınız birçok şeyi de kullanılmaz hale getiriyor, bir sürü şeye baştan başlıyormuş gibi hissediyorsunuz

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Bende çok lastik ve birkaç tahta denedikten sonra bugün vardığım kanı şu: Keşke ilk yaptığım kombi ile devam etseymişim. Şu an geldiğim noktadan daha iyi bir durumda olabilirdim. Forumda yeni başlayanlar için çok akılcı öneriler var ama nedense yeni başlayanlara inandırıcı gelmiyor.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Ekipman değiştirmek bana yeni bir ayakkabı alıp giymeyi çağrıştırıyor.

Alırken büyük bir hevesle ve severek alıyorsunuz ve giyiyorsunuz, başlıyorsunuz yolda gezinmeye,gezinme uzadıkça başlıyor ayakkabı ayağımızı zorlamaya (önü sıkar arkası vurur) aklınızdan keşke eski ayakkabılarım ayağımda olsaydı da şu yolları ağzımın tadıya gezseydim.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

bileğin yamuksa lasitk ne fayda diyosun hocam yani :D

ben şunu öğrendim müzik çalışırken. eğer bas gitar çalıyorsam bırak bas gitar seni eğitsin, yamuk olan o değil çünkü. yamru yumru parmaklarım vardı kalem gibi oldular zamanla. kulağım gelişti ellerim hızlandı, bas gitara istediğimi yaptırmak yerine onun bana davranmamı öğütlediği şekilde davrandım. masa tenisinde de benzeri bir yol izliyorum ama baya bi yamuğum galiba, toparlayamıycam ben bu işi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

bileğin yamuksa lasitk ne fayda diyosun hocam yani :D

ben şunu öğrendim müzik çalışırken. eğer bas gitar çalıyorsam bırak bas gitar seni eğitsin, yamuk olan o değil çünkü. yamru yumru parmaklarım vardı kalem gibi oldular zamanla. kulağım gelişti ellerim hızlandı, bas gitara istediğimi yaptırmak yerine onun bana davranmamı öğütlediği şekilde davrandım. masa tenisinde de benzeri bir yol izliyorum ama baya bi yamuğum galiba, toparlayamıycam ben bu işi

Sayın Emre İmamoğlunun dediği gibi 3-4 antrenman...

Bilek lastiklere alışır olmadı lastik bileğe alışır. Tamamdır bu iş hocam.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Masa tenisine çok kontrollü tahta ve yumuşak lastiklerle başladım 3-4 sene rookie dtecs innova ultra light ile oynadım sonra orta yumuşak lastiklerle oynadım innova falan en son sert lastiğe geçtim yüzdem düştü bi kaç ay adapte olamadım bende değiştirdim taktım mis gibi aurus sound yüzdem düzeldi yüzüm de gülmeye başladı artık gülerken dişlerimi saklama gereği hissetmiyorum ..

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

• 4 weeks later...

yeni izlenimim insan strateji belirlemeli. bir seferde bambaşka hisli bir ekipmana geçmek gerçekten vakit kaybı (özellikle öğrenme döneminde olanlar için). bazen başa dönmek de işe yarıyor. tekrar g3fx'e geçtim ama 1.7 kalınlık kullanıyorum(1.9 kullanıyordum) şu an elimdeki lastiği çok daha iyi anlıyorum tahtayı da çok daha fazla hissediyorum. tekrar 1.9 ve sonrasında 2.1 e geçeceğim. yeni bir ekipmana geçeceğim zaman da yine mümkün olduğu kadar yumuşak ve hafif olmasına dikkat edeceğim. (mesela 3 yıl sonra aurus sound olabilir lastiğim)

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 30 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..