Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

Ne yazıkki Çinli Ahmet imiz grupta 3.oldu. Ancak diğer çinli bora mız Grubunda 1.liğe doğre ilerliyor.

Bu demektirki olimpiyatlar için tek ümidimiz Bora kaldı.

Gönderim Zamanı:

Abi bence Bora komple bir oyuncu ve istikrarı çok iyi , bu yüzden gayet güzel performans gösteriyor.... Dünya Şampiyonası'nda da israilli oyuncuları adeta sahadan sildi.37-48'e düştükten sonra da hiç maç kaybetmemiz onun sayesinde

Gönderim Zamanı:

Samet sana katılıyorum Bora yenebileceği oyuncuları yeniyor, kontrollü bir oyun stili var. ahmet ve giden cem gibiler ne yaptıkları pek belli olmuyor. bazen çok iyi oynayıp iyi bir oyuncuyu yenebilirler ancak sıradan bir oyuncuya da yenilebilirler.

Gençay da grupta sonuncu olmuş.

Gönderim Zamanı:

Daha bitmedi. Pazar gününe kadar yenilenler bir daha karsi karsiya gelecek, gerci bütün yenilenler mi bilmiyorum. Olmadi bir ay sonra Doha'da bir turnuva daha var, belki ordan olur.

Gönderim Zamanı:

Daha bitmedi. Pazar gününe kadar yenilenler bir daha karsi karsiya gelecek, gerci bütün yenilenler mi bilmiyorum. Olmadi bir ay sonra Doha'da bir turnuva daha var, belki ordan olur.

''Yenilen pehlivan güreşe doymaz '' mış.

Bu sözü ben demedim..

Gönderim Zamanı:

Bora, paul drinkhall i 4-1 ile gecti bi sonraki rakibi Sas Lasan-Marko Jetkovic macinin galibi olacak eger o maci da alirsa buyuk ihtimal elemelere katilmak icin son final macinda Krill Skachkov ile oynayacak...

Eger bora olimpiyatlara gidebilirse bu bence cok buyuk bir basari olacak onun icin, genelde oyuncularin siralamasi birbirine yakin (100 lerde) Krill Skachkov haric (45) eger Bora ile karsilasirsa gercekten izlemeye deger olacak :)

Gönderim Zamanı:

abi bu 4-3 işi benim canımı sıktı...3-0 önde olan bir oyuncu 4-3 kolay kolay yenilmemeli , başındaki antrenör kim bilmiyorum ama bora yeteri kadar kaliteli , ard arda 4 set verecek kadar bi düşüş te görünmüyor sayılara da bakarsak.

Gönderim Zamanı:

tiago apolonia ve quentin robinot'u 4*0 ile ezip geçerek yense bile bora'nın şansı bir türlü gülmedi , yemin ediyorum burda benim içim acıdı ya....abi adam o kadar iyi oyuncuları yendi ama son maçta yenemeyince kaybetti şansını....

• Beğen 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 383 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..