Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

raketime lastiği pritt benzeri katı yapıştırıcıyla yapıştırırsam ne olur? süngersiz lastiği bu tür yapıştırıcıyla yapıştırmam lastiğe ya da oyunuma zarar verir mi?

Gönderim Zamanı:

Farklı yapıştırıcı kullanırsanız sökerken lastiğe veya tahtaya zarar verebilir. Bence denemeyin.

Gönderim Zamanı:

ben tutkallamıştım lastiği yani hazır raketinkini.ama yarıdan fazla açılıyordu.Şu anda iyi durumda.

Gönderim Zamanı:

biz bir arkadaşınkiini derbyle yapıştırmıştık .. ama bir daha sökmeme kararı aldığı için .. ve gerçekten 3 yıl falan oldu sökülmeyi geçtim kenarında bile açılma yok lastiğin performansınada bir etki etmediğini söylemişti oynayan arkadaş ..

bence değerli bir tahta ve ya lastikle denenmemeli .. sökmeye çalışırsan ya lastiği yırtarsın ya da lastikle birlikte tahtadan kıymıklar kopar ...

karar senin ...

Gönderim Zamanı:

şu anda boost tc yi söktüm. süngersiz inferno classici yapıştırmak üzereyim. sökmeyi düşünmüyorum. inşallah hayırlısıyla yapıştırırım.

hadi hayırlısı umarım pişman olmazsın

Gönderim Zamanı:

süngersiz olduğundan midir artık bilmiyorum ama kendi kendine sökülecek neredeyse. Sökmek çok çok kolay. Ama çıkmaması fazla yapıştırıcı sürmek gerekiyor.

• 4 weeks later...
Gönderim Zamanı:

forumda okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlar her oyundan sonra lastiği söküp daha sonra tekrar yapıştırıyor. Bunun amacı nedir? Yapıştırıcıların tuning etkisi mi var acaba?

Gönderim Zamanı:

Solvent içeren eski yapıştırıcıların vardı. Onlar yasaklandıktan sonra çıkan su bazlı olanların bir etkisi yok.

Gönderim Zamanı:

Solvent içeren eski yapıştırıcıların vardı. Onlar yasaklandıktan sonra çıkan su bazlı olanların bir etkisi yok.

o zaman neden sürekli olarak olarak çıkar-tak yapılıyor?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 347 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..