Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Yeni bir tahta almak istiyorum.Oynayis tarzım atak ve 3 tahta arasında kaldım bunlar;

DHS w 2010

Friendship bomb 739

Palio c2

Tavsiyelerinizi bekliyorum..

Gönderim Zamanı:

Öğrenciysen bence de ikinci el al, tahtada pek bir sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum. Forumdaki deneyimli üyelerin satış ilanlarına bakabilirsin.

Gönderim Zamanı:

palio c2 çok uygun atımıda güzel. 50 lira civarında olan bir tahta. çok rahat işini görür.

2.el tahtalara çok fazla güvenme derim..

Palio C2 için yaptığınız yorum kişisel yorumunuzdur. Bu tahta hakkındaki düşüncelerinizde haklı olabilirsiniz.

Benim anlamadığım

2.el tahta konusunda fazla güvenmeyin dediniz..... de.... bunu hangi anlamda söylediğinizi anlıyamadım.

Gönderim Zamanı:

palıo c2 almayı düşünüyorum ama chin malı oldgu için çekiniyorum DHS kadar kalitelimidir acaba ?

DHS de Çin malı.. Artık herşeyde olduğu gibi masatenisi malzemeleride ağırlıklı Çin malı olmaya başladı.

Kalitesiz olarak algılamayın..

Gönderim Zamanı:

bu üçü arasında en hızlısı palio c2 sanırım bu tahtayı almayı düşünüyorum 2.el güzel bir tahta bulamazsam yorumlar için sağolun :)

• Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 450 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..