Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

Tebrikler Furkan.

Zaten belliydi. Son zamanlarda oynadığım en iyi iki oyuncudan biriydin (diğeri Mesut Farahmand)

Devamını bekliyoruz senden....

Gönderim Zamanı:

Öncelikle kendisi sonrada ailesini tebrik ederim. Böyle gençler çıkar ve başarılarının devamı gelirse hepimiz gururlanırız. İyi antremanlar diliyorum.

Gönderim Zamanı:

Sevgili Furkan

Liseler Dünşa Şampiyonasında göstermiş olduğun performans ve başarıdan dolayı seni ve aileni tebrik eder,

Başarılarının devamını dilerim.

Gönderim Zamanı:

Olay budur.. Babasına bak, oğlunu dünya şampiyonu yap.. :(

Sadece Furkan'ı değil, Tüm ailesini tebrik ediyorum.. :thup:

Babasına hiç bakmayın derim..

Mustafa Hocamla UPS de 4 sene evvek konuşuyorduk. Hocam dertli, oğlan dersleri serdi taktı kafasına masateniscisi olucam diye söylenip duruyordu.

Mustafa hocam destek verdi ama bu başarı tamamen Furkan'a ait...Furkan bu işi hakkını verek büyük bir özveriyle yaptı.

Tekrar tebrik ederim.

Gönderim Zamanı:

Cok sevindim ve gurur duydum. Basarilarinin devamini ve bu basarinin genclere ornek olmasini diliyorum.

Bu arada masa tenisinin ulkemizde gelismesi icin basina da buyuk is dusuyor. Maalesef spor haberlerinde masa tenisi ile ilgili haberlere pek rastlamiyoruz. Bu aralar pek tv seyretmesem de Furkan'in basarisina yer veren kanal var midir sorusuna yanit vermek cok zor degil sanirim. Kuskusuz altyapi vb. onemli olmakla birlikte tv kanallarinin da masa tenisini sevdirecek programlar hazirlamalarini bekliyorum ve diliyorum. Bu anlamda Trt'de program yapan milli sporcu İpek Senoglu'nun kort tenisi icin onemli bir baslangic yaptigini goruyoruz.

Furkan'i tekrar tebrik ediyor basarilarinin devamini diliyorum...

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Bende Çok Tebrik ediyorum.

Masatenisinde Türkiye olarak büyük ilerlemeler olduğunu görüyorum.Türkiye'deki hayat şartlarından dolayı başarılı bir çok sporcular yok oluyor.Devlet böyle sporcuların ellerinden tutup geçim sıkıntıları olmaması gerekir.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 509 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..