Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Merhabalar 2 senedir masa tenisiyle hobi olarak uğraşıorum. Fırsat buldukça oynarım.

bu sporu seviyorum ve kendimi geliştirmek istiyorum. Benim gibi arkadaşlarla oynamak ve antreman yapmak isterim.

Gönderim Zamanı:

salı cumartesi,çarşambaları hariç saat16:30ile 20:30 arası oynuyoruz . yanınızda salon için uygun ayakkabı ve sağlık raporu getirmeniz gerekiyor . yönetim istiyor. pazar günleri 12:00 gibi başlıyor.

Gönderim Zamanı:

salı cumartesi,çarşambaları hariç saat16:30ile 20:30 arası oynuyoruz . yanınızda salon için uygun ayakkabı ve sağlık raporu getirmeniz gerekiyor . yönetim istiyor. pazar günleri 12:00 gibi başlıyor.

Merhabalar.

tamam teşekkür ederim. sürekli oynayan bir grup var sanırım. devamlı oradamı oluyorsunuz belirttiğiniz zamanlarda. bu gruba nasıl dahil olabilirim,

• 2 months later...
Gönderim Zamanı:

Herkese merhaba,

Yaklasik 20 senedir - 8 yasimdan beri - araliklarla olsa da masa tenisi oynuyorum ve bu eglenceli olayi duzenli bir hale getirmek istiyorum. Iscan, hala toplaniyormusunuz ismek te?

• Beğen 2

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 426 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..