Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

Çok kapsamlı ve güzel bir forum buluşması olacak gibi görünüyor. Şimdiden çok heyecanlandım. Herkesi çok özledim. Boracım beni de KYK listesine eklersen sevinirim. Herkese Ağrı'dan selamlar. Görüşmek üzere ...

Gönderim Zamanı:

arkadaşlar arabasında tek kişilik yeri olan varmı???

nerden geliyorsunuz yazmasanız yanıt alamazsınız...

Gönderim Zamanı:

Bora kardeşim, Bursa ekibini aşağıdaki gibi düzenlersen sevinirim..Selamlar..

1. Mehmet Şen - Yeni üyemiz...Kırmızı...KYK

2. Ergün Türk - Yeni üyemiz...Yeşil...KYK

3. Gökhan Deniz - KYK

4. İlhan Deniz - KYK

5. Talha Çakır - KYK

6. Aydın Demirkol - KYK

7. Fatih Birinci - KYK

8. Fuat Kahraman - KYK

9. Ersun Küçükgüldal - KYK.....Tişört....XL

10.Burak Küçükgüldal - KYK.....Tişört....S

Gönderim Zamanı:

Bora listeye F. Onur Muderrisoglu`nu da ekler misin? Antrenmanli halde kirmizi torbaya girer ama 1 seneyi askin bir suredir eline raket almadigini hesaba katarsak 2. torba (mavi sanirim) uygundur.

Gönderim Zamanı:

Kyk da mini bir malzeme standi acmak sart oldu :)

Kesinlikle. Bunun yanında mini bir bit pazarı da kurulur bence :)

Gönderim Zamanı:

Arkadaşlar, Ongun u gören varmıııı? Katılımcı listesinde de göremedim..Forumumuzun neşe kaynağı ,Ongun kardeşim nerelerdesiiin daaa?..

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

ongun bu aralar fbvtd ye gidiyor bir kaç sefert gordum en son ups masatenisi turnuvasında beraberdik gelir buyuk ihtimalle gelir ersunhocam sizinle bir reyting maçaı yapacam hazırlanın

Gönderim Zamanı:

ongun bu aralar fbvtd ye gidiyor bir kaç sefert gordum en son ups masatenisi turnuvasında beraberdik gelir buyuk ihtimalle gelir ersunhocam sizinle bir reyting maçaı yapacam hazırlanın

Bildiğim kadarıyla rating maçı yapmadığın bir ben kaldım :pembe::sorry: . Bu buluşmada bitirelim bu işi ne dersin :bye:

Gönderim Zamanı:

Ararat hocam Tahsin kardesimin rating maci yapmadigi birde ben varim :))

Gönderim Zamanı:

Ben yükü üzerimden atayım da :D . Şaka bir yana Sivasta Tahsinle maç yapmak istiyordum ama bir türlü denk gelmedi. İnşallah Kocaelide yaparız.

Aklıma gelmişken Malatyada kayısı yedik, Rizede çay içtik, Sivasta köfte yedik. Kocaelide ne var :hehe:

Gönderim Zamanı:

Ben yükü üzerimden atayım da :D . Şaka bir yana Sivasta Tahsinle maç yapmak istiyordum ama bir türlü denk gelmedi. İnşallah Kocaelide yaparız.

Aklıma gelmişken Malatyada kayısı yedik, Rizede çay içtik, Sivasta köfte yedik. Kocaelide ne var :hehe:

Pişmaniye..

Gönderim Zamanı:

Arkadaşlar, Ongun u gören varmıııı? Katılımcı listesinde de göremedim..Forumumuzun neşe kaynağı ,Ongun kardeşim nerelerdesiiin daaa?..

Merhaba Ongun arkadasimizi daha bugun fb veteran derneginde gordum.

Yazinizi daha erken okumus olsaydim kendisine sorardim bulusmaya katilim durumunu.

Gönderim Zamanı:

Boracim gelememe sebebini biliyormusun.

Sebebi bilirsek daha guzel psikolojik baski uygulariz. :))

Gönderim Zamanı:

Boracim gelememe sebebini biliyormusun.

Sebebi bilirsek daha guzel psikolojik baski uygulariz. :))

Arkadaşlar,dün kişisel mesaj dan,görüştük Ongun kardeşim ile..Bana iş durumundan dedi..Ama Pazar günü belki gelebileceğini söyledi..pozitif enerjisi ile buluşmaya ayrı bir renk katacağını bildiğim,Ongun kardeşime bence de baskıya başlayalım..Haydi Ongun haydiii,senede bir oluyor buluşma..İş durumunu ayarla da gel... :thup:

Gönderim Zamanı:

14-15 Temmuzda Avni Özdemir ve Yasin Özdemir kesin katılacak.

konaklama olarak da KYK yani yurtta

tişörtler içinse 3 adet M, L ve XL şeklinde(hangi beden olacağını bilemediğimiz için garantiye alalım dedik) ... teşekkürler..
Gönderim Zamanı:

Ersun Hocam keske bende gelebilsemde sizleri tekrar gorebilsem.. Yillardan sonraki gittigim ilk turnuvada inanilmaz keyif aldim..Eminim burasi hepsinden daha keyiflidir cunku hersey amator ruh uzerine kurulu..

• Beğen 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 476 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..