Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

Bu listeye eklenen isimlerin hepsi uye degil mi?

Bu uyelerimiz kendileri mesaj atsalardi iyiydi...

O zaman kim uye kim degil anlardik.

Foeum bulusmasi ilan edildikten sonra uye olanlar s katilbilsin densi eh bari bir zahmet uye olup da bir mesaj atsalar hos olmaz mi?

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Bu listeye eklenen isimlerin hepsi uye degil mi?

Selam,

üye olup olmadıklarını araştırmadım ama şöyle bir örnek vereceğim:

bizim salondakilerin hepsi malum şu siteye üyeler ve salonun açılış kapanış saatleri olsun tüm duyuruları salonun kendi sitesinden ve facebookdan yapıyoruz. O kadar meraklı olmalarına rağmen (kaç puan aldım /verdim, turnuva saati vs...) halen bilgisayar ve interneti kullanmayan çok üyemiz var ve "benim yerime bakar mısın? beni de şu turnuvaya yazar mısın ? Ne forum sitesi, o da ne? vs..." diyorlar...

İzmit buluşması için de kesin ve net kurallar açıklanmadığı için yapacak bir şey yok, ismi bir şekilde yazılanlar kabul edilecek. Hatta İzmit'ten sadece 4 katılımcı gözüküyor. Bu rakam son günlerde kesinlikle artacaktır herhalde, hatta listede ismi olmayanlarla da gelecek bence....

Gönderim Zamanı:

Kurallar bastan esnetildi bence. Bas bas bagirdik uye olmayanlar gelmesin diye. Hatta uye olma suresi bile baz alinsin dedik ama dinlenmedi. Artik gecmis olsun. Oraya kadar gelen adama uyelik sorup oynayamazsin diyebilecek birisi varsa helal olsun derim :(

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Ahh vahh keske seni dinleseydik cagan!

Daha 14 gun var. Bu isimleri yazdiranlara bir ozel msj atip uye olmayanlarin uye olmasini yoksa oynayamayacaklari soylenebilir bence

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Üyelik kontrolü de zor değil , Bir laptop ve 3G bağlantısı yeterli olacaktır.

Gönderim Zamanı:

Oraya helenleri refdedemeyiz ama o kisileri yazdiranlara hayirdir? Diyebiliriz.

Lutfen bu isimleri yazdiranlar arkadaslarini uye yapip mesaj atmalarini saglasin yoksa mahcup olabilirler...

Gönderim Zamanı:

Bora listeye Mustafa Akar'i da ekler misin. Uyeligi var ama firsat bulamadigi icin giremiyor, benden rica etti.

geçen hafta eklemiştim ;)

Gönderim Zamanı:

Bora listeye Mustafa Akar'i da ekler misin. Uyeligi var ama firsat bulamadigi icin giremiyor, benden rica etti.

Mustafa Akarı...KAN kırmızı torbaya koyun...sakın torbanın ağzınıda hiç açmayın ...ben diyeceğimi dedim .....gerisi size kalmış..

• Beğen 2
Gönderim Zamanı:

Mustafa Akarı...KAN kırmızı torbaya koyun...sakın torbanın ağzınıda hiç açmayın ...ben diyeceğimi dedim .....gerisi size kalmış..

Bu bir kan gövdeyi götürmesin uyarısı mı. Hani beni pek ilgilendirmiyor da sorayım dedim. Zira benim kızarmam için daha çok var vesselam...

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Oyle dusunmeyin pek sevgili Cyruss. Mustafa Akar garip oyun tarziyla kisa zamanda mavi renkten kirmiziya hizli bir gecis yapti. Turnusol kagidi mubarek :( Bizi de bir gun tavsan kani diye tasvir edebilirler :(

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Erol DENİZ'ide hem turnuvaya hem de KYK'ya dahil ederseniz sevinirim.

Gönderim Zamanı:

Mustafa abi ile oynayacak kırmızı arkadaşlara sabırlar diliyorum.

Neyseki maviyim acaba yeşile mi geçsem Mustafa abiden daha uzak olma adına :))

Gönderim Zamanı:

Eskiden M Akar'la güle oynaya maç yaparken en son maçta kan ter içinde kaldım. Hakikaten geliştirmiş. Keşke illegal lastiğini de sökse o zaman masatenisçiye benzeyecek şimdilik ben ona mega pinponcu diyorum...

• Beğen 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 457 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..