Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Turnuvanin favorisi gosterilen olimpiyatlar icin artik hazirim diyen Timo Boll az once Jung Young Sik' e 4-3 kaybetti. Setler 11-9,10-12,6-11,11-3,15-17,11-9,7-11 ...

Cinlilerden sonra demekki avrupali iyi oyuncular icinde boyle suprizler gorecegiz artik...

Gönderim Zamanı:

olimpiyat öncesi normal karşılıyorum.

herkes olimpiyatları düşünüyor kimse başka turnuvalara önem vermiyor sadece antrenman gözüyle bakıyor. Hırslı ve yükselen bir grafik çizen genç oyuncular da sık sık sürprizlere imza atabiliyor...

Gönderim Zamanı:

Bu maçtan sonraki gazete manşetlerini düşünemiyorum :pembe:

"Kesik servisleriyle Timo'yu perişan etti" - NY Times

"Timo'nun klasik oyunu bu sefer işe yaramadı" - La Gazetta Dello Sport

"Timo, mental olarak eksik kaldı" - Anamur Ekspres

"Timo'nun karizması çizik" - Yeni Şalpazarı

"Ağlayana emzik" - Beyşehir'in Sesi

• Beğen 4
Gönderim Zamanı:

fener timo boll'u alıyor ---- fanatik

dostum bunun bir yerlerinde "eksik" var. bilmem anlatabildim mi :) banlanmadan anlatabilirsem çok sevinicem :)

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

dostum bunun bir yerlerinde "eksik" var. bilmem anlatabildim mi :) banlanmadan anlatabilirsem çok sevinicem :)

maalesef abi az daha ipucu :)
Gönderim Zamanı:

abooov :) koreli arkadaşın adını iyice okuduktan sonra yazdıklarımı tekrar okuyun. espri ziyan oldu ama neyse, önemli olan anlamak diyelim :)

Gönderim Zamanı:

abooov :) koreli arkadaşın adını iyice okuduktan sonra yazdıklarımı tekrar okuyun. espri ziyan oldu ama neyse, önemli olan anlamak diyelim :)

:hehehe:

Gönderim Zamanı:

Neler neler yazacaktım da bir defa uçurumun kıyısından geçtik, o yüzden üstü baya kapalı bir şekilde anlattım durumu, gerisi sizlerin insafına ve yaratıcılığına kalmış. Ama hala espriyi anlamayan varsa özelden bana ulaşabilir :whistle:

Gönderim Zamanı:

Neler neler yazacaktım da bir defa uçurumun kıyısından geçtik, o yüzden üstü baya kapalı bir şekilde anlattım durumu, gerisi sizlerin insafına ve yaratıcılığına kalmış. Ama hala espriyi anlamayan varsa özelden bana ulaşabilir :whistle:

Yaz yaz..........Uçurumun kıyısıymış........

Diliniz sürçtü heralde bu kıyı....uçurumun dibi olmasın..

Gönderim Zamanı:

bunları okyunca eski galatasaray teknik direktörü micahel skibbe nin istafasından sonraki fotomaç manşeti geldi birden aklıma. gördüğüm en yaratıcı spor manşetiydi. burda söylemiyeyim. uçurum muçurum bir çok söylenti dolaşıyor ortalıkta.... :whistle:

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

bunları okyunca eski galatasaray teknik direktörü micahel skibbe nin istafasından sonraki fotomaç manşeti geldi birden aklıma. gördüğüm en yaratıcı spor manşetiydi. burda söylemiyeyim. uçurum muçurum bir çok söylenti dolaşıyor ortalıkta.... :whistle:

Zaten sadece okuyorum. Manşetin adı "Skib Bıraktı"

• Beğen 2
Gönderim Zamanı:

Bu konuyu buluşmada özel olarak konuşmak lazım, hatta tüm buluşma boyunca makarasını yapabiliriz :(

ve hatta buluşmadan da bu manşet meselesine yeterince malzeme çıkar :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 542 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..