Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

hakan bey ttrating turnuvasını zonguldakta yapmak için çalışmlara başladım. yemek işini sabah öğle akşam 15 tl ye ayarladım. yatacak yer sorununu da gençliksporla görüşecem büyük ihtimal halledecem. siz 16 sporcuyu ayarlayın salonda hazır sizden haber bekliyorum. yatacak yer işini bedava ayarlayabilirsem yapalım turnuvayı.

• Beğen 3
Gönderim Zamanı:

Osman bey,

benim yapabileceğim fazla bir şey yok.

Gereken duyuruları yaparım. Katılmak isteyen TT-rating üyeleri kayıtlarını yaparlar, kayıt yaptıranlar arasında puan sıralaması yaparız; ilk 16 oyuncu turnuvada oynayabilir.

İşin ciddi olması için kayıt esnasında ücret alınabilir, turnuvaya katılanlara ve ilk 16ya giremeyenlere turnuva sonrasında bu para iade edilebilir.

Gönderim Zamanı:

her ne kadar hepimiz bu sporun sevdalıları olsak da olay bir noktadan sonra ne ka köfte o ka ekmek oluyor. Hakan abiye bu noktada katılıyorum. Ancak aynı şehirdeki insanlar dostluk turnuvalarına katılım gösteriyorlar. Ancak Tahsin'i bu durumun dışında tutuyorum.Ay da turnuva var deseler gider gibi geliyor :D

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

ekip işini çok seviyorum burdan ekibim tabiki zindespor iki üç kişi olsa bile kendimizi ogune ayarlayıp gitmeye çalışacaz burdan tek başıma gitmesinede giderim işte başta denildiğigibi burdanda birkaç daha arkadaş olacakki beraber dahada zevkli olurdu ordaki turnuva yinede hakan bey evet derse ben hazırım gitmeye osman beyede teşekur ediyorum onun gibi ustaya karşıda herzaman oynamaktan zevk ve guru duyarım koceliden sonra allahın izniyle ayarlayacaz bişeyler.....

Gönderim Zamanı:

Ben katılırım Osman.Sen emek verdikten sonra bize katılmak düşer kardeş.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 410 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..