Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

daha 3 gün once sıparış verdım 2 tane hexer hd ve bı sort bende çok arastırdım ve guvenılır olduguna kanaat getırdım ıns en geç 2 hafta ıcınde elımde olr fiyatlar gerçekten çok uygun

Gönderim Zamanı:

yanlış hatrlamıyorsam hong kong dan gonderılıyor aldıgın urunun agırlıgına gore bı katsayıyla carpılıyo ona gore kargo bedelı oduyosun

Toplam Kargo Maliyet = Toplam Ağırlık (kg) x 13,5 ABD Doları / kg + 2 YTL *

* 2 YTL, her parsel için Postane Kayıt ücreti:

örneğin lastik x2 + bıçak x 1

0.1kg x 2 + 0.25kg= 0.45kg (öğenin sayfasından öğenin ağırlığı kontrol ediniz)

Toplam yük = 0.45 x 13.5 + 2 = 8.075 YTL

kargo malıyetı en ucuz sıtelerden bırı dıyebılırım ıns yardımcı olmustur

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Total freight = 0.45 x 13.5 + 2 =8.075 USD

Dolar olacak yalnız. Buda yaklaşık 15 TL yapar. Sitenin fiyatları göz önüne alındığında gayet iyi.

Gönderim Zamanı:

15 gun de gelıyoms oyle duydum forumda bıraz arastırırsan tecrubelı kısılerden daha ayrıntılı bılgıler alırsın ben ılk defa sıparıs verdm 3 gun once o yuzden kesın bılmıyorm

Gönderim Zamanı:

arkadaslar hıc beklemedgım bısey oldu 15 gunde gelcek dıe bekledıgım sıparıslerım dun evıme ulasmıs yanı 6. gununde sıparısler geldı ben mucıze dıyorum herkes 15 gunden once gelmıyo demıstı bende kendımı ona gore ayarlamıstım ama suprız oldu :) ttnpp konusundakı ılk deneyımım basarı ve beklemedıgım bı suprızle sonuclandı :)

Gönderim Zamanı:

Ayın Sekizinde verdim siparişimi, 16 sında hong kong dan yola çıkmış . bekliyorum.

Gönderim Zamanı:

Ayın Sekizinde verdim siparişimi, 16 sında hong kong dan yola çıkmış . bekliyorum.

normali bu olsa gerek... :frust:

Gönderim Zamanı:

Eğer malzemeler elinde varsa ertesi gün kargoya veriyor. Ordan buraya gelmesi ortalama 2-3 gün sürüyor. Burdan da adresimize gelmesi PTT'nin insafı ile 2-3 günü buluyor. Tabii bunlar en iyi ihtimaller ki size de öylesi denk gelmiş. Aksi halde 10-15 günden aşağı gelmesi zor.

Gönderim Zamanı:

Siparişlerim 16 'sında yola çıkmış ayın 22 sinde elime ulaştı.

Gönderim Zamanı:

Benimde ayın 16sında verdiğim sipariş 22 sinde elime ulaştı. Bir rekor daha ttnpp den. Pakette 3 lastik bir de şort vardı. Paketin üzerinde çok güzel 5 -6 tane pul var .Aramızda koleksiyoncu varsa verebilirim...

Gönderim Zamanı:

Merhabalar.

sipariş verirken bizdeki resmi ve dini bayram tatillerimiz gibi o vatandaşlarında tatilimi bayramı mı değilmi bakmak gerekir.

Misal Amerikadan paskalya tatili esnasında sipariş verirseniz ürünün oradan çıkması bile en az 10 gün sonraya sarkacaktır gerisini siz düşünün.

Gönderim Zamanı:

rıdvan hocam haklısınız ben rastgele sipariş verdim şans eseri 6 günde elime ulaştı ttnpp ye olan güvenim daha da arttı inş bundan sonrada sıkıntı aşamayız

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 323 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..