Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

Evet Hüseyin bey haber veririz sizede. Zaten profiloda oynamayı düşünüyoruz ama orası nasıl biryer birara gidip bakmak ta lazım. alan darmış biraz ama ben kendi adıma çok iyi olmadığımdan alanın çok geniş olmamasını dert edeceğimi sanmıyorum.

Hakan bey'in davetini bende üstüme alınıyorum. bir haftasonu gelmek isterim eğer haftasonu da antremanlar devam ediyorsa.

Slm

profilo banada uygundur haber verin bir gün beraber oynayalım alanın geniş veya dar olması konusun da benim de bilgim yok......

Gönderim Zamanı:

mecidiyeköy civarında eğer bir antrenman organize yapılırsa bende katılmak isterim. beyoğlunda ikamet ediyorum ilgilenen arkadaşlara teşekkürler...

mrb

çukurcuma ağa cafe bilardonun alt katında her salı toplanan bir gurubumuz var ama ortam çok yetersiz ginede görmek istersen salı 8 30 da oradayız

Gönderim Zamanı:

selamlar,

foruma yeni katıldım. başlangıç seviyesinde oynuyorum.

profilo'da oynamak benim için de çok uygun olur. toplanacağınız zaman mümkünse beni de mesaj ile çağırabilir misiniz?

teşekkürler.

• 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Merhaba bende yeni kayıt oldum foruma hatta 15 dk ugrastim :D mecidiyekoyde oturuyorum eger buralarda toplanıyorsaniz banada haber verebilirsiniz bende gelebilirim manolkan@hotmail.com adresinden ulabilirseniz daha iyi olur ...

Gönderim Zamanı:

Iyi günler ben bi kere gitmiştim profiloya çok dar ve ışıklar falan çok kötü eğer herhangi bi salon falan varsa sizin için sanırım daha iyi olur bende leventte oturuyorum belki bende bazı günler katılabilirim

Gönderim Zamanı:

valla şişli mecidiyeköy leventte kimse yok sanıyordum ama talep çok:)yağmur hanım bu işe el atsın salon açma planlarını boşa harcamasın:) şaka biryana ciddi ciddi aylık ücret verip şişlide oynamayı düsünmeye baslayacağım. profiloda sonuçta ücretli. bakalım artık. ramazan bir geçsinde.

Gönderim Zamanı:

Merhaba bende yeni kayıt oldum foruma hatta 15 dk ugrastim :D mecidiyekoyde oturuyorum eger buralarda toplanıyorsaniz banada haber verebilirsiniz bende gelebilirim manolkan@hotmail.com adresinden ulabilirseniz daha iyi olur ...

bu aksam profiloya geliyoruz. buyrun...

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

ben istanbul disindaydim bakamadım foruma aslinda benim evde profilonun 1 sokak arkasinda tanismis olurduk neyse nasip degilmis bir dahaki sefere

Gönderim Zamanı:

Merhaba Gürkan,

demek İstanbul'dasın. Eğer yol fazla uzun gelmezse (Mecidiyeköyden 522 ile 30-45 dakika civarı) seni mutlaka bizim salonda ağırlamak isteriz.

.

Meraba hakan bey; Ramazan ayı bittiğinde inşallah geliceğim

Gönderim Zamanı:

ben istanbul disindaydim bakamadım foruma aslinda benim evde profilonun 1 sokak arkasinda tanismis olurduk neyse nasip degilmis bir dahaki sefere

ramazan geçsin inş. maçlara başlarız

• 3 months later...
Gönderim Zamanı:

Esenlik üzerinize olsun arkadaşlar;

Aranıza yeni katılmış bulunmaktayım.Şişli , Mecidiyeköy , Beşiktaş , Levent , Osmanbey vs.. civarlarında masa tenisi oynamak için partner aramaktayım.

• 4 months later...
Gönderim Zamanı:

cihangir ağa cafede iş çıkışlarında ( saat 18.00 den sonra) veya hafta sonu masa tenisi oynamak isteyenler, sanıyorum orta düzeyde oyuncu sayılırım..cep no: 0.533.3487618..nevhayat

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Mecidiyeköy'de Profilo'da mı oynuyorsunuz acaba? Birkaç defa Profilo'ya gitmiştim. Ortamı oynamaya pek müsait değil.

maalesef mecidiyeköyde ii bir salon yok. en yakın Zeytinburnu veya Bayrampaşa ikiside yakın sayılmaz karşı çok ii hafta sonları gidiyorum

veya cihangir ağa cafe biraz dar ama keyifli perşembe akşamları takılıyoruz uygunsanız buyrun.....

Gönderim Zamanı:

Ups spor klubünde Salı, Perşembe günleri 16:00-20:30 arası antremandayız. Gelebilirseniz oynama imkanımız olur.

Hangi metrobüs durağında inmem gerekiyor ve oradan ulaşım nasıl sağlanıyor? Minibüs ya da otobüs var mı UPS'e?

Gönderim Zamanı:

Metrobüs ile gelirseniz Merter durağında inmelisiniz. Duraktan sonra demirciler sitesi içinden geçin Akşemsettin tramvay durağı ilersinde Haluk Ündeğer Lisesi yanındayız.

Ben hep yürüdüğümden, münübüs ulaşımı Demirciler sitesinden sorabilirsiniz.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 392 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..