Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Merhaba, yaz tatili süresince Eskişehir'de olacağım. Bu süreç boyunca düzenli antrenman yapabileceğim partner arıyorum. Antrenmanlarımızı Anadolu Üniversitesi'nin spor salonunda yapabiliriz.

Gönderim Zamanı:

Hafta içi hergün saat 20:00-22:00 saatlerinde İl gençlik spor masa tenisi salonunda (Atatürk Statyumu açık tribün altında) veteranların antremanları var onlara katılabilirsiniz.

Gönderim Zamanı:

Hafta içi hergün saat 20:00-22:00 saatlerinde İl gençlik spor masa tenisi salonunda (Atatürk Statyumu açık tribün altında) veteranların antremanları var onlara katılabilirsiniz.

Peki salona gitsek o saatlerde dernek dışından birilerine kullandırırlar mı? Yani üyelik falan isteniyor mu?

Gönderim Zamanı:

Peki salona gitsek o saatlerde dernek dışından birilerine kullandırırlar mı? Yani üyelik falan isteniyor mu?

Sadece Gençlik spor il müdürlüğünden bir form dolduruluyor. Ayrıntılı bilgi için esmtligi.com a bakabilirsiniz.

• 2 months later...
  • 4 months later...
  • 3 weeks later...
  • 3 months later...
Gönderim Zamanı:

Eskisehirde olup masa tenisi oynacak arkadaslar arıyorum. Anadolu, osmangazi veya eskisehir icinde heryer bana uygundur. Kucuk bi grup olusturabilirsek guzel olacaktir eminim. Mail araciligi ile de ulasabilirsiniz. Herkese saygilar... cemustungun@hotmail.com

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 84 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..