Jump to content
Masatenisi.org Forum

Hayalinizdeki Salon

Guest Kalyoncu Murat

Recommended Posts

Oluşturma zamanı: (düzenlendi)

Biraz forumlara göz attımda bu konuda hiçbir başlık göremedim.Acaba forum üyeleri halka açık bir salonda hangi özellikleri ve hizmetleri talep eder. Bu konu hakkında ki her türlü görüş ve önerilerinizi paylaşmanızı diliyorum.Çıta makul olmak kaydıyla ne kadar yükseltilebilir? Örneğin oyun salonunun cafeterya kısmında çayınızı yudumlarken lcd plazma ekranda masa tenisi videoları izlemek ne hoş olurdu dimi?

Kalyoncu Murat tarafından düzenlendi
  • 11 months later...
  • 3 weeks later...
Gönderim Zamanı:

slm ben bi cevap yazayım bari türkiyede bu tür salonlar bence çok dar ve zemin düzgün değil halıfleks falan bence salonlar masa tenisini tam manasıyla oynamaya müsait hale getirilmeli ve evet masa tenisi ile ilgili bilgilendirici görüntü seyretme imkanı bulunmalı insanların bu sporu sevmeleri için özendirici şeyler olmalı teşekkürler şimdilik bu kar

• 2 weeks later...
Gönderim Zamanı:

ark eğer m.tenisi gelişrmek hedefimizse ilk önce bence malzemelrden ve salonlardan başlamalıyız ....m.tenisi için özel salon türkiye de yok bu ist olabilir çünkü oranın maddi imkanları daha cok biz adana olarak boyle bir düşüncemiz var ..

Gönderim Zamanı:
ark eğer m.tenisi gelişrmek hedefimizse ilk önce bence malzemelrden ve salonlardan başlamalıyız ....m.tenisi için özel salon türkiye de yok bu ist olabilir çünkü oranın maddi imkanları daha cok biz adana olarak boyle bir düşüncemiz var ..

cullu güzel düşünüyorsun ama diğer illerde masa tenisine ne maddi ne de manavi değer yok başka konularda da bahsetmiştim türkiyede masatenisi 3 yada 5 ilde önemseniyor buralarda da bir iki fedakar insanın iteklemesi ile yürüyor bence önce salon oynayacak güzel bir salon olsa herkes ama hazır raket ama pro yavaş yavaş masa tenisini sever teşekkürler

Gönderim Zamanı:
Yorumlar bekleniyor.

GENİŞ GENİŞ GENİŞ Salon hem havadan hem boydan geniş ve ferah olmalı -basık dar olmamalı-

Masa_Zemin_File_Raket_top Turnuva standartı olmalı.

Uygun temiz Soyunma-Duş dinlenme yeri.

iyi Çay yapılmalı aralarda içilmeli

Oyuncular uygun ayakkabı ve giysi ile oynamalı.

Dış ve iç gürültüden yalıtılmalı

Işıklandırılması iyi olmalı-göz almamalı.

Tabii Aidatlarıda uygun olmalı :)

Gönderim Zamanı:
Yorumlar bekleniyor.

ilk öncelikle halka açık spor salonu tanımlanmalı. Bana göre halka açık spor salonu denilince,aidatını ödeyen herkes o salondan faydalanbilir. Eğer konu halkın spor yapmasını sağlamaksa amenna. O zaman masa tenisi bilen,bilmeyen herkes gelebilir ve sporunu yapabilir.Ancak eğer amaç masa tenisini geliştirmek ve daha iyi konuma taşımaksa işler değişir.Kaliteli sporcuların bulunduğu ve seviye durumuna göre antrenman programının hazırlandığı,oyuncu yetiştirmeye yönelik çalışmaların olacağı ve muhakkak surette iyi bir antrenör gözetimi gereken bir spor salonu olsun derim.

burada iyi masalar,iyi ışıklandırmalar,parke zemin,her türlü çalışmaya olanak tanıyacak en, boy ve yükseklikte spor salonu ve çalışma alanı,temiz ve bakımlı w.c.,her daim sıcak su ve ayrıca yerli ve yabancı oyuncuların maçlarının seyredilip,mütalağa edilebileceği teorik salon gibi...muhakkak ki her lüksün bedeli vardır. Ama asgari oranda bir aidatla sanırım bu sorun çözümlenebilir.tabi bu herkesin hayal gücüne kalmış bi olay ama daha sağlamcı ve akıllı öneriler her zaman rağbet görebilir. herkese selamlar......

Gönderim Zamanı:

Fena gaza geldim ve apar-topar bir çizim yaptım. :salak: .

Tabi aceleye gelince çizim biraz traş oldu ama böyle bir yerde oynamak isterdim doğrusu.

İlk önce geniş ve ferah bir alan. tabi ki tavanda yüksek.

Yerler beton değil laminant parke.

Klima ve havalandırma.

Duş ve soyunma odaları yanıbaşında hazır.

Masanın yanında bir kutu dolusu top(tembel işi) :D:

Hertaraf güzelce aydınlatılmış.

İzleyenler için rahat koltuklar.

Birde şu sporu öğrenebilsem daha ne isterim. <_<

salonsf9.jpg

Gönderim Zamanı:
Fena gaza geldim ve apar-topar bir çizim yaptım. :salak: .

Tabi aceleye gelince çizim biraz traş oldu ama böyle bir yerde oynamak isterdim doğrusu.

İlk önce geniş ve ferah bir alan. tabi ki tavanda yüksek.

Yerler beton değil laminant parke.

Klima ve havalandırma.

Duş ve soyunma odaları yanıbaşında hazır.

Masanın yanında bir kutu dolusu top(tembel işi) :D:

Hertaraf güzelce aydınlatılmış.

İzleyenler için rahat koltuklar.

Birde şu sporu öğrenebilsem daha ne isterim. <_<

salonsf9.jpg

Ömer böyle bir mekan açacak olursam kira aidatını sana ödetirim.5 masa koysan her biri 50 metrekareden sadece masalar için 250 m.kare :hehehe:

• 1 month later...
Guest FuRkAn AlTuNoK
Gönderim Zamanı:

aslinda soyle bir salon acilmali ama ben yinede hayal olarak soluyorm bir buyuk stad gibi bi yerde bir dugmeye basinca masa tenisi salonu oluyo baska bi tanesine basinca futbol sahasi oluyo vs. :B:

Gönderim Zamanı:

şu an antreman yaptığım yerin geniş olanı hayal ettiğim salon olurdu heralde. bir yandan dvdden masatenisi maçları izleniyo. mola veren onları izliyor. bir yandan da diğerleri antreman yapıyor. köşede bir kameramız var kendi maçlarımızı kaydedip sonra onları izliyoruz hatalarımıza bakıyoruz. ayrıca her gelen bişiler alıp geliyo bi masa var orda da onlardan atıştırıyoruz tabi kararınca:)

masalar butterfly'ın ortalama masalarından biri. gayet ideal bi yer hocalarımız sağolsun para harcayıp yapmışlar. olayı ütopya yaparsak bu ortam çok büyük bi salonda olmalı tadından yenmez wala:)

• 1 year later...
Gönderim Zamanı:

masalar çok kaiteli olmalı.seyir yerleri olmalı.her türlü imkan olmalı.duş vb.

Gönderim Zamanı:

Ömer çok güzel çizmişsin salon dediğin böyle ferah olacak. Resmi görünce insanın oynayası geliyor yaw

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 462 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..