Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

Sn. Burak Karatatar, bu sene için Burdur Süleyman Oğuz İ.Ö.O takımıyla anlaştığınız hakkında dedikodular aldım, doğru mudur? Eğer doğruysa kamuoyuyla paylaşmak lazım :))

Görüşmeler devam ediyor. Henüz bonservisimi almadığım için böyle açıklamalardan kaçınıyorum :)

Gönderim Zamanı:

Benim gecen sene birlikte oynadığım takım arkadasım aynı zamanda yakın arkadasım Rahmi Özmen de bu sene Karagücü takımında oynayacak.

o zaman karagücünün toplam 7 oyuncusu oluyor. artık değiştirir değiştirir oynatırlar :)

Gönderim Zamanı:

valla benimkisi sadece bir duuyum ve şuda bir gerçekki daha düne kalasıya kadar karagücü vızır vızır oyuncu arıyodu bak işte ne güzel oyuncu bolluğu oldu şimdi ayarlarlar artık bişeyler :) ama resul oynar o takımda rahim komutanı bilemem

Gönderim Zamanı:

arkadaşlar, burada yazılan yazıların takımımızla ilgili hiçbir geçerliliği yoktur. Lütfen yorumlarınız dikkatli yapınız. Hiç kimse o gelcek bu gelcek gibi yazılar yazmassın askere gelecek kişileride gereksiz yere bir umut içine sokmayalım

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

orada kamil ve burak adında iki tane iyi oyuncu var. o ayarda kimseyi istemiyorlar zaten onların istediği daha iyi ve maçlarda çift çekecek takımı sırtlayıp lig çıkaracak oyuncu. burak ve kamil zaten işi götürüyor askeriye personeli başka o ayarda kimseyi almayı düşünmezler zannetmiyorum.

Gönderim Zamanı:

sevgili dostlar bu konuyu büyütmeyelim daha fazla ben sadece öyle bi duyum aldım karagücüne başarılar dilerim sezonda

o zaman konuyu değiştireyim hemen ;)

sen napcan Kemalim bu yıl?

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Bayanlarda Süper ligden 3 takım çekilmiş. Malatya Batman ve Elazığ süper lige çıkmış. Takımları tebrik ederiz

Bu ara Süper Lige çıkmayanı dövüyorlar desene :)

Gönderim Zamanı:

valla harunum askere gitmicem ama bakalım bir klüpte yer alıcaz Allah kısmet ederse nasip yani :) sana burdurda başarılar dilerim bora da vtmd yi kasıp kavurmuş oradaymış bu sene :)

• Beğen 2
Gönderim Zamanı:

Süper Lig takımlarından Agrogreen (Bursa), yarışma haklarını Sistem Reklamspor (İstanbul) takımına devretmiş. Kadroda kimler olduğuna dair net bilgim yok ama tahminimce Saim Polatkan kesin olmak üzere Fatih Lonca da oynayabilir. Bu takım aynı zamanda İstanbul Kurumlar Avrupa 1. Liginde mücadele ediyor ve saydığım isimler oynuyor. Agrogreen 2 sezon önce Solvay takımının yarışma haklarını almıştı.

Gönderim Zamanı:

Süper Lig takımlarından Agrogreen (Bursa), yarışma haklarını Sistem Reklamspor (İstanbul) takımına devretmiş. Kadroda kimler olduğuna dair net bilgim yok ama tahminimce Saim Polatkan kesin olmak üzere Fatih Lonca da oynayabilir. Bu takım aynı zamanda İstanbul Kurumlar Avrupa 1. Liginde mücadele ediyor ve saydığım isimler oynuyor. Agrogreen 2 sezon önce Solvay takımının yarışma haklarını almıştı.

Yarışma hakkını devretmek nasıl bir Statüdür anlamadım.İsim değişikliği neyse ama farklı bir firmaya ve kulübe bir kulübün yarışma hakkını devretmek diye bir yönetmelik maddedisi var mı?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   1 Üye, 0 Gizli, 170 Misafir (Tam liste)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..