Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

Bahçeşehirakpınar Spor bu sene süper ligde oynayacak üst düzeyde sporcu arıyor. Selim Güler bu sene takımda oynamayacak diye biliyorum.

Gönderim Zamanı:

Yarışma hakkını devretmek nasıl bir Statüdür anlamadım.İsim değişikliği neyse ama farklı bir firmaya ve kulübe bir kulübün yarışma hakkını devretmek diye bir yönetmelik maddesi var mı?

Böyle bir madde yok sanırım. O yüzden de birçok kişi bu konuya tepki gösteriyor. Bu sistem sömürülmeye çok açık. Bundan 2 sezon önce, Agrogreen kulübü Solvay kulübünün yarışma haklarını aldığı için normal şartlarda o sezon çıktığı 1. ligde oynaması gerekirken, direk süper lige yükselmiş oldu. Böylece 1 senelik maddi yükten kurtulmuş oldu. Şimdi de bu olayın tekrarı yaşanıyor.

Gönderim Zamanı:

Büyük bir çifte standartmış gibi görünüyo ama işte içeriğini tam olarak bilmek lazım eğer böyle bir hüküm varsa bizim idarecilerimiz yardırır bu muhabbeti terfi diye bişey kalmaz herkes birbirinin haklarını geçirir birbirlerine :D

Gönderim Zamanı:

Bayanlarda Süper ligden 3 takım çekilmiş. Malatya Batman ve Elazığ süper lige çıkmış. Takımları tebrik ederiz

1. ve 2. ligden çekilen takım var mı abi?

Gönderim Zamanı:

arkadaşlar 1. veya 2. ligde çekilen bayan takımı var mı? sadece süperden 3 takımın çekildiği söylendi. terfiden kaç takım çıkacak onu merak ediyorum.

Gönderim Zamanı:

neyi meral ediyon maç programları belli katılan takımlar da belli federasyon yayınlamış maçların saatleri hangi masada saat kaçta olacağı bile şu an belirlenmiş durumda.

Gönderim Zamanı:

1. etap : 1. gün 3 maç - 2. gün 3 maç - 3. gün 2 maç

2. etap : 1. gün 2 maç - 2. gün 3 maç - 3. gün 2 maç

cidden çok enteresan olmuş. aynı etap içerisinde hem 2 hem de 3 maçlık günler var.

Gönderim Zamanı:

Bahçeşehirakpınar Spor bu sene süper ligde oynayacak üst düzeyde sporcu arıyor. Selim Güler bu sene takımda oynamayacak diye biliyorum.

Bence oynayacak, birileri çocuğa bonservisini de vermiyor izin de vermiyor.

Ayrıca Selim'in yaklaşık 2 yıllık performansı da incelenmeli bence...Zoraki oynuyor görüntüsü olan birçok maçına ben şahit oldum, buna yurtdışı (Balkan,avrupa) da dahil..

• 1 month later...
Gönderim Zamanı:

Bizim Takım bu sene şöyle oluşuyor ;

-Hüdaverdi UĞUR

-Orhan ALTAY

-Burak KARATATAR

-Tufan YALÇIN

• Beğen 1
  • 4 weeks later...
Gönderim Zamanı:

Jiang Jao'yu yakında Fenerbahçede görürseniz şaşırmayın :)

Sanırım haklı çıktım.

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

İkinci ligde mardin ve cukurova'yi favori gordum. Denizli , polis, izmir belediye vs de gayet saglam. Gecen seneye gore daha guclu bir lig oldugunu dusunuyorum.

Bursa Bosch u yabana atmayın arkadaşlar..Şu an 3. sırada..Gayet sağlam dediğiniz Denizli ve İzmir BB yi yendi..

• Beğen 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   1 Üye, 0 Gizli, 177 Misafir (Tam liste)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..