Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

Süper Lig : 1. Etap 22-23 Eylül İstanbul Tozkoparan, 2. Etap 13-14 Ekim Ankara, 3. Etap 10-11 Kasım İzmir, 4. Etap 1-2 Aralık Kocaeli

1. Lig : 1. Etap 3-4 Kasım İstanbul, Tozkoparan - 2. Etap 7-9 Aralık Ankara

2. Lig : 1. Etap 17-18 Kasım Ankara, 2. Etap 28-30 Aralık İstanbul, Tozkoparan

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Süper Lig : 1. Etap 22-23 Eylül İstanbul Tozkoparan, 2. Etap 13-14 Ekim Ankara, 3. Etap 10-11 Kasım İzmir, 4. Etap 1-2 Aralık Kocaeli

1. Lig : 1. Etap 3-4 Kasım İstanbul, Tozkoparan - 2. Etap 7-9 Aralık Ankara

2. Lig : 1. Etap 17-18 Kasım Ankara, 2. Etap 28-30 Aralık İstanbul, Tozkoparan

Bu sene herkes en az bir kere İstanbul-Ankara yapacak herhalde :)

Gönderim Zamanı:

Arkadaşlar tarihler doğru ama maçlar 2 gün değil 3 gün olarak görünüyor federasyonun sitesinde.

1.lig 2-4 Kasım İstanbul.

2.lig 16-18 Kasım Ankara

Gönderim Zamanı:

Arkadaşlar tarihler doğru ama maçlar 2 gün değil 3 gün olarak görünüyor federasyonun sitesinde.

1.lig 2-4 Kasım İstanbul.

2.lig 16-18 Kasım Ankara

tuhaf tarihler, maç yerleri derken şimdi de 3 gün meselesi... bu sene komple bir tuhaflık var...

Gönderim Zamanı:

Federasyondan Yapılan Açıklama :

Geçen sezon maçların çok uzaması sebebi ile 2012-2013 sezonunda maçlar 3'er gün oynatılacaktır. 1. devre 6 gün ve 2. devre 6 gün olarak 1.lig ve 2.lig maçları oynatılacaktır.

Gönderim Zamanı:

yahu dostlar ben maçların 3 gün olmayacağına dair duyum aldım kesinlikle olmaz öyle birsey falan dediler birde federasyonun sitesine (detaylı olmayaraktan) bir baktım boranın dediği açıklamayı bulamadım

Gönderim Zamanı:

yahu dostlar ben maçların 3 gün olmayacağına dair duyum aldım kesinlikle olmaz öyle birsey falan dediler birde federasyonun sitesine (detaylı olmayaraktan) bir baktım boranın dediği açıklamayı bulamadım

bana bunu söyleyen kişi serdar albayrak'tır.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 402 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..