Jump to content
Masatenisi.org Forum

2006 Faaliyet Programı

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

merhaba arkadaşlar, 2006 faaliyet programını bilen var mı? bilen varsa yayınlarsa sevinirim ...

Gönderim Zamanı:

2006 faaliyet programı elimde var ama büyük bir ihtimal maçların yerleri değişek onun için biraz daha beklerseniz yakında kesin olarak belli olur.Ama illa bazı maçların yerini ve tarihini sormak istiyorsanız söylerim.

Gönderim Zamanı:

ocak ve şubat ayında ist da lig maçı var mı? birde üniversite maçları ne zaman ve nerede yapılacakmış? aydınlatırsanız sevinirim...

Gönderim Zamanı:

4-5 şubat tarihlerin de İstanbul'da süper lig maçı var.Üniversiteler arası maç fikstürde gözükmüyor ama sanırım martın sonunda Malatyada yapılacak.

Gönderim Zamanı:

teşekür ederim . bu arada üni maçları için bi kaç il söyleniyo, malatya,antalya ,eskişehir gibi illlerin adı geçiyo ama bakalım hayırlısı artık...

Gönderim Zamanı:

Zannedersem Malatya kesin.Bu arada siz hangi üniversite olarak geleceksiniz? Ben ve Osman(cako67) Karaelmas üni. olarak gelecez.

Gönderim Zamanı:

Arkadaşlar Mart ayında Üniversiteler arası türkiye şampiyonası Malatya da.Elimden geldiği kadar size ev sahipliği yapmaktan mutlu olacam.Şimdiden başarılar.Buraklar terfi maçları nerede biliyormusun?

Gönderim Zamanı:

Terfi maçlar temmuzun ilk haftasında Konya da yapılacaktır.Ayrıca Türkiye şampiyonası 24-25 haziranda Bursa'da.

Gönderim Zamanı:

Arkadaşlar kızmayın ama,tecrübeme dayanarak söylüyorum,maçlar Malatyaya verilmez... :frust:

Gönderim Zamanı:

Özhancım tecrüben yanıldı sanırım :fildir: Malatya olduğu çoktan belli oldu.Artık beni biraz gezdiririsin Malatyada dimi :fildir:

Gönderim Zamanı:

Arkadaşlar şimdi üniversiteler federayonun sitesine bakım 23-26 mart tarihleri arasında Malatya ilinde yani İnönü üniversitesinde yapılacaktır.Kesinleşmiştir.

Gönderim Zamanı:

hayırlı olsun . ben bi meslek yüksek okulu takımını çalıştırıyorum da onları getireceğim. . . görüşürüz orada bi aksilik olmazsa ...

Gönderim Zamanı:

Burak söyliyecektim ama öğrenmişsin bile.Benim merak ettiğim bir konu daha var:nasıl olurda terfi maçları temmuz ayında olur.temmuzda olması demek gelecek sezona girmesi demektir.temmuzda olduğu kesinmi böyle birşey varmı?

Gönderim Zamanı:

Bendeki faaliyet programonda 1-2 temmuz gözüküyor.ama dün federasyona mail attım.Cuma gününden sonra faaliyet programını kesin olarak internete vermiş olacaklar.Daha öncede dediğim gibi büyük bir ihtinal çoğu maçın yeri değişecek.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 557 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..