Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Bir çok oyunda ilk 5 serviste anlaşılır der kimileri ancak asıl oyuncular rakibini tanımak için zamana ihtiyaçları vardır oyun stili ve zaaflarını anlamak için tabiki geç anlayan değerli oyuncularda yok değil :)

Gönderim Zamanı:

Önemli Olan Karşıdaki Rakibin Zaaflarını Öğrenmek Değildir Önemli Olan Sizin Baskıcı Oyununuzu Rakibe Kabullendirmektir, Zaaflar Her zaman Geliştirilebilir,

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Kesinlikle katılıyorum önemli olan rakibe kendi oyununuzuz kabul ettirmenizdir. Bazı durumlarda oyun stilinizide değiştirmek gerekebilir. ama sonucda oyunu sizin istediğiniz şekilde oynanması önemli olandır

Gönderim Zamanı:

Karşıdakinin zaaflarını kullanmak önemli değilse bu işe hayatını adamış dünyanın en başarılı masa tenisi hocalarına b e-mail atıp hata yaptıklarını anlatalım. Zira adamlar her gün rakiplerinin maç görüntülerini izleyip zayıf noktalarını araştırıyorlar ve ona göre taktik uyguluyorlar...

Bir de merak ettim rakibe oyun tarzımızı NASIL kabul ettireceğiz kaba kuvvetle mi? :)

Gönderim Zamanı:

Ben rakibe oyun tarzımı kabul ettiremem çünkü benim bir tarzım/stilim yok. Maçın haline göre oynuyorum :shock:

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Ben pütürle oynayan arkadaşıma spin oynayınca yeniliyorum ama masaüstü oynayınca yeniyorum nolcak şimdi ?

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
Gönderim Zamanı:

mesela ben bi maçta sette 2-0 yeniliyorum ve durum 4-1 ben ilk önce psikoloji üstünlüğü ele aldım, oyunu soğuttum aradından iki sette oyunumu kabul ettirdim ve durum 3--2 maç benimdir

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 223 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..