Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

en pahalı raket tahtasının ardından atıp tutalım bizde yok diye "100 liralık tahta aynı işi görür yeaaw" filan yazalım forum şenlensin

http://www.tabletennis11.com/other_eng/tt-blade-nittaku-resoud-st

tahtanın fiyatı 2000 dolardan başlıyor bazı siteler baya abartılı fiyatlara satabiliyor. nittaku acoustic, violin serisinden bir tahtaya benziyor sitede bu tahtayı kullanan var ise ekipman bilgi değerlendirme kısmına lütfen yorum yazsın.

geceniz gıybetle şenlensin diyor ve tahtanın ayrıca bir fotoğrafını aha da buraya koyuyorum

http://1.bp.blogspot.com/-289M-W7dmKI/T0NVeuyfUPI/AAAAAAAAA7c/heNsz800XAs/s1600/Resoud.jpg

sevgiler saygılar hepinize

• Beğen 2
Gönderim Zamanı:

2000 avro normal fiyat. bende bir şey var zannettim. Yanından iki tane top bedava. daha ne olsun :)

• Beğen 4
Gönderim Zamanı:

Resimde görüldüğü üzre oynamak için lastik gerekmiyorsa hakkat, kendini altmış ayda amorti eder o vakit.

• Beğen 2
Gönderim Zamanı:

Saadettin abiye ithafen yapmışlar diye duydum. Soud Saadettin isminin nick name gibi bir kısaltmasıymış.

Not: zaytungtan alınmamıştır.

• Beğen 4
Gönderim Zamanı:

Saygılar sevgiler bizden sayın hocam...Nerdesiniz be yahu....

Çalın davulu zurnayı şenlenelim azucuk....

Ucuz bulduğun malzemelerle bizleri boşuna uğraştırma...!!!!...Dacia mı bu....

Spin.. şut ..blok...kesik..bir sürü ıvır zıvır hareket yaparmıdır..Yapmazsa alayım... bende saydığım bu ıvır zıvırların hiç biri yokta ondan diyem...

Hoj gelmişsen be.

• Beğen 2
Gönderim Zamanı:

hoş bulduk dostlarla yazışmak ne güzelmiş

bu tahtayı alırsak spin yemeye paydosmuş ma lin servisi dahil ma long un windmill chop dahil her bir hareketi yapabiliyomuşuz. ongun bey mesela bu tahta olmadan denemişti windmill chop u gördük dacia kazanamıyormuş yarışı :)

romatizmaya siyatiğe bel fıtığına da iyi geliyormuş diyolar ben diyenlerin yalancısıyım

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Bel fıtığı deme hocam,,,, zaten bel tahta gibi...dim direk oynamaya çabalıyorum......

Sayın üreticiler ...resoud gibi malzemeleri başımızdan eksik etmeyin...Allah için ucuzmuş....

Gönderim Zamanı:

geçmiş olsun hocam bende siyatik oldum yavaş yavaş iyileşiyorum. bu bel olayı yaşlanınca insanın başına pek güzel bela oluyomuş

Gönderim Zamanı:

Teşekkürler Sevan....

Hoş benim bu bel gençliğimden beri başımda bela...Ara sıra tutuyor bu sefer fazla uzadı.

Eline diline beline sahip çık derler..ya..bende sadece sağlam bir el kaldı...

Gönderim Zamanı:

O fiyata satıyorlarsa bari yanında top vereceklerine üstüne 6 tane tel taksalardadıda gitar olarak kullansaydık.. Çantasıda hazırdı.. Acaba akustik gitar mı bas gitar mı? O fiyata klasik gitar bile satılmaz çünkü...

• Beğen 4
Gönderim Zamanı:

Basacağım paraları resoda...

Bundan emindim de ne zaman açıklama yapacaksın diye bekliyordum. :) Alınca ziyarete açarsan en ön sıradaki yerimi ayır abi...

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Bilalim senin resoud un benim resoudum :)

Samsuna geldigimde bi kere dokunsam yeter resoud a :)

Paralari basmakta tereddut etme ekonomiye can verelim :)

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

Basacağım paraları resoda...

İkinci el resoud alınık ilanı vermişsin. Beğen tıklamışlar haklı olarak. Yalnız almadan önce servise götür, değişen boya falan varmı bak, bu zamanda kimseye güven olmaz. Dost tavsiyesi :whistle:

• Beğen 2
Gönderim Zamanı:

Resod değil sevgili hocam Leylaya Leylaya....

Leylayı denedik hocam hissi güzel değildi :D

Bilalim senin resoud un benim resoudum :)

Samsuna geldigimde bi kere dokunsam yeter resoud a :)

Paralari basmakta tereddut etme ekonomiye can verelim :)

Tahta senindir kardeşim sen gel yeter..

İkinci el resoud alınık ilanı vermişsin. Beğen tıklamışlar haklı olarak. Yalnız almadan önce servise götür, değişen boya falan varmı bak, bu zamanda kimseye güven olmaz. Dost tavsiyesi :whistle:

Forumda herkese güvenirim, zaten kullananda kız gibi bakmıştır eminim :salak:
  • Beğen 2
Gönderim Zamanı:

bunu alsa alsa sezen aksu ya da spin newyork'un sahibesi, ünlü aktris susan sarandon alır. sana burdan ekmek çıkmaz abi :salak:

• Beğen 3
Gönderim Zamanı:

ya o değil de düz saplı nittaku violinle oynayıp sıkılan yok mu şu forumda kelepir bişe düşse de alsam bende oynasam biraz diyorum :p

• Beğen 4
Gönderim Zamanı:

Merhaba Sevan hoşgeldin öncelikle.

Konu tahta oldumuydu ok işaretlerini takip et - seni Sadettin (the blade master) abiye çıkarakarcaktır :)

• Beğen 1
Gönderim Zamanı:

bunu alsa alsa sezen aksu ya da spin newyork'un sahibesi, ünlü aktris susan sarandon alır. sana burdan ekmek çıkmaz abi :salak:

Fantazi game yapalım dedik. Belki damdan düşenin biri alırsa :D
Gönderim Zamanı:

ya o değil de düz saplı nittaku violinle oynayıp sıkılan yok mu şu forumda kelepir bişe düşse de alsam bende oynasam biraz diyorum :p

Müzisyen olmak böyle birşey demek ki...Taktı bir kere ismine...Hocam bunun tellerini çalmışlar...Sesi çıkmaz bunların..

• Beğen 2

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 394 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..