Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Herkese merhaba,

Ben İstanbul Kalamış'ta oturuyorum. Fenerbahçe Todori kulübünün yakınında. Eşime masa tenisi öğretmek istiyorum. Onun dışında kendim de çalışmak istiyorum. Yıllardır oynamıyorum. Göztepe'de üst taraflarda bir okulun altında yer olduğunu biliyorum. Ancak ben Kadıköy, Fenerbahçe veya Kızıltoprak yakınlarında oynanacak herhangi bir yer olup olmadığı konusunda bilgi almak isterim eğer varsa. Forumda biraz arama yaptım ama tam söylemiş olduğum noktalara yakın göremedim.

Fenerbahçe spor tesislerinden yararlanma imkanımız olabiliyor mudur acaba? Ya da Kalamış'ta oynayacak yer var mıdır? Yeni taşındığımız için pek bilmiyorum.

Çok teşekkürler.

Gönderim Zamanı:

göztepe sana sitesi halil türkan ilköğretim okulunun spor salonu var belirttiğim adreste yada umraniye son durakta benzilliğin karşısında anel işmerkezinde tahsin ergül yönetiminde mukemmel salon masalar zemin harika orayıda öneriyorum size

Gönderim Zamanı:

Çok teşekkürler. O zaman daha yakın bir yerin olmadığını anlıyorum bu durumda. En iyisi Göztepe'deki yeri değerlendirmek olacak bu durumda.

Tekrar teşekkürler.

Gönderim Zamanı:

Kadıköy'de Ptt Genel Müdürlüğü arkasında var bir yer.

Akmar pasajının olduğu sokak, Migros'un hemen yanı.

Oyun salonu , ama masa ve zemini üstüdüzey. Antrenman için gayet iyi.

• 1 month later...
Gönderim Zamanı:

Çok teşekkür ederim. Bakamamıştım bir süredir. Akmar pasajının yanındaki yere bakacağım. Sizin dediğiniz yer aşağı doğru merdivenlerinin indiri bowling salonunun olduğu yer mi acaba? Doğru mu anladım?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 395 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..